Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen
Jeg føler jeg ble lurt
Lege: Thomas M. Gundersen Jordan SkrevetVar på helsekontrol. Lege så ut imøtekommende, har tatt tester og inviterte meg på andre time hvor han kan gi meg tilbakemelding hva vi gjør videre.
Jeg kom etter innkalling på den andre timen, legen informerte meg at testene var normale og sende meg hjem. Den "informasjon om "testene var normale kostet meg 2400 kroner. Jeg var sjokkert.
Jeg betalte første timen 2300 og skule få henvisning eller informasjon hva man kan undersøke videre med mine symptomer. Legen kunne sende det via post. Men valgt å tjene penger
Svært skuffende opplevelse!
Lege: Xiaotong Li SkrevetJeg fikk ikke fornyet resept for behandlingen som skulle være mer enn seks måneder, for de krevde en ny konsultasjon (for å fornye resept?!) Jeg vet ikke om det er legen eller resepsjons jentene som står bak dette, men det er helt uakseptabelt! Ungdommen min ventet på medisinen med øynene fulle av tårer... de for aldri tilgivelse for det.
P.S. vi fikset det over telefon med et annet "adekvat" legekontor som tenker på mennesker også, ikke bare penger.
Kunnskapsrik og dyktig
Lege: Tahir Riaz Ahmad SkrevetTok kolonskopi hos Tahir. Gjemmførte raskt og med uten smerter. Kan anbefales som en hyggelig og dyktig lege.
Meget dyktig og hyggelig
Lege: Ingrid Jutta Allgäuer-Roscher SkrevetJeg føler meg veldig godt ivaretatt, hun er oppriktig interessert og tydelig veldig dyktig! Anbefaler henne på det beste!
Fantastisk dyktig lege
Lege: Kristin Birgithe Jenssen SkrevetFor en undersøkelse og oppfølging!
grundig og omfattende. Alt forklart nødvendigheten av og med presentasjon av resultater (gode og dårlige) på en måte som gjør at jeg skjønner det. Forklarer og iverksetter oppfølging og hvordan forebygge forverring siden tilstanden ikke kan forsvinne.
Lytter tålmodig til mine bekymringer og spørsmål om tilstand og fremtid, og gir gode og forståelige svar.
Sykepleierne hos legen var svært hyggelige, imøtekommende og dyktige de også.
Dette var fantastisk så jeg meldte meg inn ved Volvat omgående.