Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Fredrikstad
Anne er topp!
Lege: Anne Grønmark SkrevetRolig, trygg og forsiktig. Akkurat det man trenger når man gruer seg. Jeg har gått til Anne i ca 7 år og vil ikke bytte.
Behagelig, trygg og flink
Lege: Harald Rusten SkrevetKom til Harald med kronisk bihulebetennelse for å undersøke muligheten om noe kunne gjøres. Jeg har to tidligere operasjoner bak meg, som ikke har vært vellykket.
Harald gjorde en grundig undersøkelse og nye bilder ble tatt. Operasjon ble booket og alt gikk smidig.
Det er nå en uke siden jeg ble operert og kjenner STOR forskjell allerede nå.
Denne prosessen har vært utelukkende positiv og oppfølgingen god.
Anbefaler Harald til andre som har prøvd alt av behandling tidligere og fortsatt sliter!
Trygg og kunnskaprik
Lege: Harald Rusten SkrevetMeget hyggelig lege som kan faget sitt bra servis en lege jeg stoler på kan anbefale.Som jeg følte meg trygg på.
Dyktig lege
Lege: Harald Rusten SkrevetJeg ble henvist til Harald Rusten av fastlegen på grunn av et tett nesebor og rennende nese. Etter en konsultasjon hvor han forklarte hva grunnen til problemene mine var og operasjon en måned senere, så er begge problemene løst. Jeg er veldig fornøyd og har bare positive ting å si.
Flink, hyggelig, tar deg på alvor
Lege: Lill Merethe Kristiansen-Benske SkrevetOpplever henne som kunnskapsrik, trygg og medmenneskelig. Nøye. Erfaren, merker knapt undersøkelser, celleprøver mm.