Klinikk Hausken Bergen
Om
Klinikk Hausken i Bergen er en privat gynekologklinikk og fertilitetsklinikk midt i sentrum, i Kong Oscars gate 66–68, noen meter fra Bybanen og togstasjonen. Du trenger ikke henvisning fra fastlegen, og du får som regel time raskt.
Mange kjenner oss som fertilitetsklinikk. Gynekologene våre tar imot kvinner i alle aldre, enten du kommer for en celleprøve eller en rutineundersøkelse, eller har uregelmessig menstruasjon, underlivssmerter, endometriose, PCOS, cyster, inkontinens, fremfall eller plager i overgangsalderen, inkludert hormonbehandling. Vi undersøker, gjør ultralyd og hysteroskopi, og følger deg opp videre. Er du gravid, tilbyr vi tidlig ultralyd, svangerskapskontroller og NIPT.
Ønsker du barn, gjør vi fertilitetsutredning, inseminasjon, IVF, eggfrysing, eggdonasjon og behandling med donorsæd. Vi tilbyr behandling både til par og single kvinner, innenfor gjeldende norske regler.
Legene i Bergen er Dr. Kirsten Øvergaard Hope, som har arbeidet med gynekologi og fertilitet siden 2006, og Dr. Ørjan L. Vermeer, som har arbeidet med fertilitetsbehandling siden 2014.
Klinikk Hausken ble etablert i 2006 og har avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund. Åpent mandag til fredag 08:00–16:00.