Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ål Legekontor
Godt ivaretatt
Lege: Vilde Røysi SkrevetPositiv opplevelse av konsultasjonen der jeg og mine behov ble godt ivaretatt. Det føles bra med en lege som har tid og ikke fremstår som stresset.
Super lege
Lege: Paschal Ogoti Nyangoto SkrevetEn lege som ser sine pasienter og som yter god service og skaper trygghet. Jeg har brukt denne fastlegen i over 14 år og har ikke vurdert å bytte fastlege. Han er også fastlege til hele min familie og mine foreldre. En lege jeg absolutt vill anbefale.
Blir ikke tatt på alvor
Lege: Robert Tunestveit SkrevetJeg opplever å ikke bli hørt eller tatt på alvor. Etter å ha forsøkt å fått henvisning til spesialist i over et år uten at dette har skjedd, måtte jeg selv gjøre dette privat, noe den private klinikken antydet burde blitt gjort for lenge siden.
Grundig og interessert
Lege: Karoline Horn Strømmen Solheim SkrevetMeget dyktig lege som tar meg på alvor. Undersøker og henviser videre. Blir fulgt opp av legen på en god måte, hun har empati og er forståelsesfull.
Vil ikke hjelpe deg
Lege: Marthe Ulltang Løbø SkrevetJeg har flytta fra Hallingdal. Og der jeg bor var det ingen fastleger som var ledig. Så jeg måtte ha fastlege her inntil videre. Så blei jeg sjuk har vært hos legevakt og sykehus for sjekk. Så ringer jeg henne om å få hjelp til sjuke melding men her var det ikke noe hjelp å få. Hun mente jeg måtte kjøte 4 timer for å at hun skulle se meg. Så det legevakt og sjukehuset sier holdt ikke. Helt ubrukelig. Hold dere unna henne her