Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Imøtekommende og forståelsefull
Lege: Elin Haarr SkrevetJeg ble tatt i mot av en profisjonell og flink ortoped. Som forklarte godt ,tok seg god tid og jeg følte meg veldig ivaretatt
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg er kjempe fornøyd med hele opplevelsen. Både under, før/etter operasjonen. Super fornøyd med resultatet.
Veldig kunnskapsrik, behjelpelig
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg er svært fornøyd. Georg er Kunnskapsrik og flink. Han har gitt meg akkurat det jeg ønsket og gjerne litt mer en som så.
Veldig fornøyd, lykkelig og takknemlig for at sånne som Georg finnes og kan utføre denne behandlingen.
Travel
Lege: Katarina Zak Stangeland SkrevetBetalte 2000 kroner for knappe fem minutters konsultasjon. Ikke verdt det i det hele tatt. Det gikk veldig fort i svingene, og hun snakker på en nedlatende og sur måte. Veldig travel og det virker ikke som om hun undersøker skikkelig, mest opptatt av å hive deg ut. Kommer ikke til å gå tilbake til henne, og vil ikke anbefale henne videre til noen.
Trygg og god behandling
Lege: Georg Panczel SkrevetLegen utførte en grundig operasjon på venstre kinn. Flere prøver I ettertid viser at kreften er borte.