Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Utrolig dyktig kirurg
Lege: Georg Panczel SkrevetOpererte øyelokkene på Aleris hos Georg Panzel. Utrolig dyktig kirurg. Jeg ble svært godt i varetatt og resultatet ble 10/10.
Meget Dyktig
Lege: Jørgen B. Vennesland SkrevetUtmerket Karkirurg som er veldig dyktig på moderne åreknutebehandling.
Skreddersyr behandlingen da han hadde flere behandlingsmetoder
10/10
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg opplevde kirurgen som ærlig, profesjonell og meget kunnskapsrik med en god formidlingsevne. Følte meg trygg gjennom hele prosessen og fikk også god oppfølging i ettertid. Veldig fornøyd med resultatet
Terningkast 6. En omsorgsfull fagmann
Lege: Roald Baardsen SkrevetJeg følte meg trygg fra første øyeblikk. Etter å ha beskrevet mitt smerte nivå var Bårdsen tydeligvis ikke helt enig i beskrivelsen av hva CT bildet viste. Han tok seg tid til å hente inn mer informasjon. Heldigvis og tusen takk!
Operert dagen derpå og smertefri etter operasjonen.
Roald Bårdsen fortjener alle positive superlativer som finnes.
Trygg, kunnskapsrik
Lege: Georg Panczel SkrevetHos dr.Georg blir man møtt med trygghet, forståelse og profesjonalitet. Han er utrolig dyktig i det han driver med. Og jeg er utrolig takknemlig for omsorgen jeg opplevde på Aleris. Alle fikk meg til å føle meg god tatt vare på på.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?