Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
profesjonell, trygg og grundig
Lege: Elin Haarr SkrevetJeg er svært fornøyd med behandlingen jeg fikk. Ortopedkirurgen var profesjonell, trygg og grundig, og operasjonen ble gjennomført med et meget godt resultat. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen, både før og etter operasjonen. Kan varmt anbefales.
Meget fornøyd
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg opplever klinikkens ansatte alle som en som fantastisk flinke og dedikerte mennesker med stort fokus på klienten. Resultatet av øyelokk operasjonen er jeg bare så fornøyd med! Så takk for flott håndverk Georg.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Georg Panczel SkrevetHyggelig og imøtekommende kirurg. Profesjonell og nøyen. God kunnskapsdeling så man føler seg trygg i sitt valg.
Som pasient er jeg veldig godt fornøyd med resultatet og oppfølging.
Trygg og behagelig
Lege: Trond Ellingsen SkrevetFantastisk god hjelp. Føler jeg har vært veldig heldig, og fått så god hjelp av Trond gjennom mange undersøkelser. Sitter igjen med en følelse av at jeg ikke kunne fått bedre hjelp og service andre plasser.
Effektiv, trygg og kompetent
Lege: Georg Panczel SkrevetGodt ivaretatt, effektivt og godt utført inngrep. Trengte kun antibiotika og ikke noe snertestillende
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?