Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Really nice doctor
Lege: Pål Krøger SkrevetI have been to Pal now two times (2023 and 2026) for a small operation on the face, he is super nice, always have a meeting some time before operation, I was stressed and Pal was very supportive and reassuring, was very nice during operation as well, calming, and followed up with a call afterwards.
Very happy!
Kunne ikke vært mer fornøyd
Lege: Georg Panczel SkrevetÅ bestemme seg for et ansiktsløft var en stor og følelsesmessig prosess. Enda viktigere var det å finne en kirurg jeg kunne stole fullt og helt på. Etter mye research, både i Norge og internasjonalt, flere konsultasjoner og utallige timer med lesing og videoer, var det ingen tvil da jeg møtte Georg Panzel – jeg hadde funnet den rette.
Fra første konsultasjon opplevde jeg ham som varm, rolig, ærlig og svært grundig. Han skapte en trygghet som gjorde det mye lettere å ta en stor beslutning. Det som betydde aller mest for meg, var hans fokus på naturlige resultater. Jeg ønsket ikke å se ut som en annen – jeg ønsket å se ut som meg selv, bare freshere.
Etter operasjonen kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Resultatet er utrolig naturlig, og jeg føler endelig at utsiden gjenspeiler hvordan jeg alltid har følt meg på innsiden. Ansiktet mitt ser ikke lenger trøtt og slitent ut – jeg kjenner meg igjen når jeg ser meg i speilet, og det har betydd mer for livskvaliteten min enn jeg hadde forestilt meg.
Jeg følte meg også svært godt ivaretatt av hele teamet på Aleris fra første stund. Gjennom hele prosessen opplevde jeg profesjonalitet, omsorg og trygghet.
Georg Panzel er en kirurg i absolutt toppklasse, men også et varmt og sympatisk menneske. Jeg gir ham mine aller varmeste anbefalinger. Hvis du vurderer et ansiktsløft og er opptatt av et naturlig resultat, kunne jeg ikke valgt noen bedre.
God og trygg opplevelse via helseforsikring
Lege: Solveig Thorarinsdottir SkrevetVeldig dyktig team fra bestilling av operasjon hysteroskopi. God info i dagene forut for operasjon. Ble veldig godt tatt i mot, og opplevde en veldig bra operasjonsdag. Dyktige, smilande og roleg team. Følte meg ikke urolig selv om pulsen var i laveste laget etter oppvåkning fra narkose. Etter litt medisin vart den på normalt nivå. Takk til hele timet. Jeg er i fin form dagen etter inngrepet 🤗
Trygg
Lege: Georg Panczel SkrevetFølte meg veldig trygg og i varetatt.Er veldig fornøyd med selve behandlingen og behandleren. Behandlingen har gått i lokal anestesi. Hadde ikke noe vondt. Alt har gått fint etter på og.
Trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen
Lege: Georg Panczel SkrevetFra første konsultasjon har jeg opplevd en dyktig og kunnskapsrik lege, som har svart på alle spørsmål. Jeg fikk god informasjon i forkant av inngrepet. Operasjonen gikk raskt, og jeg ble fulgt godt opp i etterkant.
Resultatet etter 3 måneder er bedre enn forventet, strålende fornøyd!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?