Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Dyktig og tillitskapende
Lege: Georg Panczel SkrevetNår en er plaget over lengre tid med smerter så føler en seg liten og sårbar. Fra første dagen har han sett meg som menneske og vært respektfull,tillitsskapende. Jeg har følt meg trygg og godt ivaretatt. Han opererte meg 2 ganger og begge ganger har jeg fått topp behandling. Hele behandlingen har vist at legen er veldig dyktig i det han gjør,kjempefornøyd med resultatet. Like viktig for meg har vært at han såg hele meg som menneske,ikke bare en med diagnose. Hans behandling har gitt meg livet tilbake. Evig takknemlig!
Erfaren og dyktig
Lege: Georg Panczel SkrevetHadde brystoperasjon med implantat gjennom armhulen og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Følte meg godt ivaretatt på selve opr.dagen, god info i forkant, og følte kirurgen lyttet til meg og mine ønsker. Veldig erfaren kirurg som jeg virkelig vil anbefale videre.
Fantastisk Lege
Lege: Trond Ellingsen SkrevetHar vært hos Trond Ellingsen flere ganger etter at jeg flyttet tilbake fra Midtøsten. Her har jeg fått en veldig god behandling av en dyktig lege. Han følger opp og står på for pasienten. Kjempe service.
Profesjonell og trygg
Lege: Roald Baardsen SkrevetEn trygg og flink spesialist som kom med god informasjon og forberedte meg godt til operasjon. Inngrepet gikk som forventet og jeg er fri for smerter og skal nå begynne opptrening.
Profesjonell
Lege: Astvaldur Arthursson SkrevetBlev tatt godt imot av vennlige og dyktige ansatte. Fikk god informasjon hele tiden og fulgt opp neste dag.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?