Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Godt ivaretatt
Lege: Tore Tholfsen SkrevetKom tidlig til timen fikk komme inn til klargjøring for operasjon ble litt venting men doktor kom og hilste på og forklarte om operasjonen litt mer venting ble så ført inn til operasjon ble litt overgitt over hvor mange som tok seg av meg der våknet etter en time ferdig operert fikk mat og kaffe og etter 2 timer var det hjem ble godt ivaretatt under hele oppholdet hos Aleres
Erfaren og tillitsvekkende
Lege: Lars-Henning Larsen SkrevetGod dialog under sykdomsforløpet og føler jeg blir godt ivaretatt. Forklarer ting på en forståelig måte.
Proff behandling
Lege: Roald Baardsen SkrevetGod mottakelse og oppfølging
Forklarer godt hva mine problemer var,effektiv gjennomføring,vennlige ansatte
Totalintrykket var veldig proff
Dyktig!
Lege: Astvaldur Arthursson SkrevetVeldig flink,nøyaktig og rolig kirurg, brukt 2 ganger! Har hatt fin og trygg opplevelse begge gangene.
Ivaretatt gjennom hele prosessen
Lege: Trond Ellingsen SkrevetJeg har vært til utredning og behandling hos Trond Ellingsen ved Aleris Stavanger.
Fra første øyeblikk følte jeg på trygghet, og at jeg ble godt i varetatt.
Han lyttet, ga tilsvar, kort sagt en dialog der jeg virkelig følte meg sett.
Han fikk også med seg alt, det kom frem av epikrisen.
Dette er en lege som ikke bare har mye kunnskap og erfaring, men også er svært god på å se hele mennesket i samtalen.
Gjennom hele prosessen har jeg fått god hjelp, både i utredning og behandling, og hele veien kjent meg trygg på at det er til det beste for meg.
Selv om det var noen tøffe undersøkelser, var jeg trygg gjennom hele prosessen.
Anbefaler virkelig dr Ellingsen på det aller varmeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?