Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Kunnskapsrik og forståelsesfull
Lege: Georg Panczel SkrevetKom til en lege som så løsninger på på problemene mine. Ble møtt med respekt og forståelse når jeg la frem hva jeg ønsket å få utført. Ble også godt forberedt på hvordan begge operasjonene ville foregå. Fikk også god oppfølging etter operasjon da jeg fikk en infeksjon.
Ble godt oppfulgt av sykepleier etter inngrep, som gjorde det di kunne for at jeg skulle ha det bra etter inngepet
En kunstner
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg har fått utført både bukplastikk og brystløft med proteser hos Georg Panczel. Resultatet er helt fantastisk, og kunne neppe vært bedre.
Han er rett og slett en kunstner!
Alt veldig bra
Lege: Georg Panczel SkrevetEtter besøk hos min fastlege ble jeg kontaktet av Aleris dagen etterpå. Jeg var først inne til konsultasjon og fikk time for operasjonen i løpet av en uke. Dyktig kirurg og jeg er veldig godt fornøyd med resultatet.
Trygg
Lege: Georg Panczel SkrevetLegen var snill og hadde mye kunnskap. Jeg ville ikke byttet til en annen lege i hvert fall. Legen virket veldig forståelsesfull.
Engasjert
Lege: Georg Panczel SkrevetEn lege som virkelig er opptatt av pasienten og resultatet. Forklarer godt og en du kan få tak i hvis du lurer på noe. Vil anbefale på det sterkeste.