Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Dyktig og lege
Lege: Lars-Henning Larsen SkrevetVeldig serviceminded, god lytter, fikk veldig god behandling, kunne sitt fag.
Han fikk undertegnede til å slappe av, stilte de rette spørsmål
Trygg, dyktig og kunnskapsrik
Lege: Georg Panczel SkrevetFantastisk lege som setter pasienten først, viser forståelse og veldig imøtekommende. Ærlig og oppriktig.
Trygg, rolig - imøtekommende.
Lege: Lars-Henning Larsen SkrevetUtførte sterilisering på gitt dag. Fremstår meget profesjonell i sitt virke. Kan anbefales på det varmeste.👌
Veldig fornøyd
Lege: Georg Panczel SkrevetEtter mange år tok jeg øvreøyelokk. Valgte Aleris,det er jeg veldig glad for. Kjempe fornøyd med resultatet, itillegg har jeg så og si ikke hatt migrene siden jeg tok operasjonen i mai.anbefales:)
En dyktig og ærleg kirurg
Lege: Georg Panczel SkrevetFire måneder siden full buk med sammensying av magemuskler. Var aldri i tvil hverken før, under, eller etter på at han var dyktig i jobben sin. Sa ting som de var, utan å pakke det inn, og det gjorde meg forberedt, og trygg. Virket oppriktig interessert i at jeg skulle få det bedre, og operasjonen har hjulpet mye mot smerter og andre plager. Har blitt godt følgt opp etterpå, og det er lett å komme i kontakt når jeg har spørsmål. Kan varmt anbefales.