Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Dyktig og profesjonell kirurg
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg har hatt en svært positiv opplevelse. Fra første konsultasjon fremsto han som grundig, erfaren og oppriktig interessert i mine behov og ønsker. Han tok seg god tid til å forklare prosessen, forventet resultat og eventuelle risikoer, noe som gjorde meg trygg gjennom hele forløpet.
Selve inngrepet ble utført effektivt og resultatet ble akkurat slik jeg hadde håpet på, naturlig og harmonisk.
Oppfølgingen i etterkant har også vært bra. Han fulgte opp og viste et genuint engasjement for at alt skulle bli optimalt.
Forferdling pasient behandling
Lege: Katarina Zak Stangeland SkrevetBetalte 2000kr for verdens korteste behandling.
Ble snakket over hver gang jeg prøvde å forklare hva som var feil.
Kommer aldri til å bruke denne legen igjen.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Roald Baardsen SkrevetOperert for slitasje i nakke og klem på nerver. Det ble gjort grundige undersøkelser i forkant av operasjon og nervesmerter og lammelser var borte dagen etter operasjonen. Ble godt passet på etter inngrepet med overnatting hos Aleris. Tusen, tusen takk til dr Baardsen og teamet hans for all hjelp. Fantastisk omsorg.
Trygg og dyktig
Lege: Jørgen B. Vennesland SkrevetJørgen med sine gode operasjonssykepleiere kan jeg anbefale på det varmeste. Jeg ble godt ivaretatt med informasjon både før og etter operasjonen. Veldig fornøyd med resultatet 🤩
[Navn fjernet av moderator]
Trygg og ein som kan sitt fag
Lege: Nokhaiz B. Ahmad SkrevetFekk intrykk av at Ahmad hadde svært god innsikt og kontroll ved første samtale. Etter inngrepet (heilprotese kne) har det gått svært bra og resultatet for min del (etter 7 1/2 veke) er svært lovande. Kan absolutt anbefale Aleris Stavanger og Ahmad.