Hudspesialisten AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer73 99 22 0073 99 22 ...
Olav Tryggvasosns gate 39 7011 Trondheim

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(2)
2 vurderinger
Tilgjengelighet
(1)
1 vurdering
Tillit og kommunikasjon
(1)
1 vurdering
Service
(0)
0 vurderinger

Siste vurderinger av Hudspesialisten AS

Mislykket øyelokksoperasjon

Lege: Kristen Fostad Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Av estetiske årsaker valgte jeg for to år siden å gjennomføre en øyelokksoperasjon. Jeg angrer sikkelig på at jeg valgte Hudspesialisten, og ikke en ordentlig plastikkirkurg. Resultatet ble ikke som jeg håpet på og jeg fikk et ganske stygt og ugjevnt arr på det ene øyet. Det er virkelig ikke det resultatet jeg ønsket.

Jeg har i ettertid oppsøkt en annen plastikkirurg som ikke var særlig imponert, men pga arrene er det litt begrenset hvor mye de kan endre og rette opp - dessuten er det jo alltid risiko forbundet med kirurgi og det kan jo være det blir verre, så jeg har enda ikke turt å ta steget å rette opp i det. Hvis du vurderer øyelokkplastikk av kosmetiske grunner så håper jeg du finner en annen plass. Jeg angrer bittert i dag og dette er noe som henger over meg i det daglige. Det ble ikke det resultatet jeg hadde håpet på.

Dr. Fostad var forøvrig en veldig snill og vennlig mann, men ikke den du ønsker å gå til for å gjøre kosmetiske inngrep.

Ikke fornøyd

Lege: Eli Janne Fiskerstrand Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Skulle fjerne sprengte blodkar fra kinn og hake.. Endte opp med mange og store blå merker i huden som det tok 3 uker å bli kvitt. Men ikke på haken eller kinn. Hun brukte laseren alle andre steder... Nå mange uker senere rød og irriterte hudområder... Gikk ikke tilbake for siste omgang. Virker som hun bare brukte laseren tilfeldig rundt omkring og hadde problemer med å se hvor karene var?.... Trenger briller kanskje?....

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.