Gynekologene på Kolbotn

Kontakt

Telefonnummer66 99 69 0066 99 69 ...
Kolbotnveien 33 1410 Kolbotn
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(16)
16 vurderinger
Tilgjengelighet
(9)
9 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(12)
12 vurderinger
Service
(10)
10 vurderinger

Siste vurderinger av Gynekologene på Kolbotn

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Marte Myhre Reigstad Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Imøtekommende og hyggelig. Tok seg tid til å se meg som pasient, spurte om jeg lurte på noe utover undersøkelsen jeg var der for, og forklarte alt underveis. Føltes behagelig og trygt. Viste frem instrumenter og snakket gjennom stegene i undersøkelsen i forkant av undersøkelsen. Betryggende. Anbefales!

En livredder

Lege: Kristin Lyng Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos Kristin Lyng både på Aleris og på Kolbotn. Etter mange dårlige erfaringer og manglende hjelp, var det godt å endelig komme til Kristin.
Hun er moden, trygg, rolig og kompetent. Undersøkelsene er korte, smertefrie og profesjonelle. Samtidig som hun ivaretar et helhetlig syn på min helse.
Anbefales på det sterkeste.

Effektiv på bekostning av god pasientbehandling

Lege: Grete H. Berild Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gått til Grete ca 10 ganger de siste 6 årene etter henvisning fra min fastlege. Til sammen har jeg vært inne på kontoret hennes i kanskje 50 minutter over den perioden. Hun tar seg ikke tid til å snakke med pasientene sine, og forklare hva som foregår.

Jeg fikk nyheten om at jeg hadde celleforandringer som trengte hyppig sjekk (hver 6 mnd), og det fortalte hun meg med et steinkaldt ansikt før hun sa "gi denne til resepsjonisten når du skal betale". Jeg gikk inn på do og gråt før jeg fikk betalt.

Jeg visste veldig lite om hva det innebar å ha celleforandringer på den tiden - heldigvis hadde jeg en meget dyktig fastlege på den tiden som tok seg tid til å forklare meg hva gangen i oppfølgingen er. Det mener jeg en gynekolog bør ta seg tid til, spesielt (?) med yngre pasienter.

Når hun utfører behandlingene er hun nesten alltid hardhendt og gjør seg ikke flid mtp. hva hun håndterer.

Når jeg tenker tilbake på det, har den eneste gangen jeg har vært fornøyd, vært når Grete har hatt vikar inne for seg. Da ble jeg vist omtanke og ble møtt som et menneske som fortjener å bli sett og hørt.

Grete vet også at jeg synes det gjør fryktelig vondt å ta biopsi på livmorstappen og har, til tross for å ha utført dette på meg en rekke ganger, kun tilbudt meg bedøvelse én gang. Da hun hadde vikar inne for seg, som nevnt over, fortalte jeg at jeg hadde tatt smertestillende før timen til vikaren, og fikk da for første gang beskjed om at "det er mulig å få bedøvelse her, om man ønsker det?"

Ingen høy vurdering hos meg, med andre ord.

Veldig trygg , omtenksom og kunskapsrik.

Lege: Kristin Lyng Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kristin Lyng gjør at du føler deg sett som pasient, og gir en god trygghetsfølelse. Hun er effektiv og flink, og søker løsninger.

En trygg og god opplevelse. Anbefales.

Lege: Kristin Lyng Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kristin Lyng er en meget behagelig, profesjonell og faglig dyktig gynekolog. Hos henne føler jeg meg veldig trygg og godt ivaretatt. Valgte derfor å følge med henne videre til Gynekologene på Kolbotn. Anbefales på det varmeste.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.