Kanalspesialistene AS

Kontakt

Telefonnummer55 20 29 0055 20 29 ...
Kanalveien 64 5068 Bergen
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(13)
13 vurderinger
Tilgjengelighet
(5)
5 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(8)
8 vurderinger
Service
(7)
7 vurderinger

Siste vurderinger av Kanalspesialistene AS

Trygghet

Lege: Friedemann Georg Erchinger Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ble møtt av en omsorgsfull og god sykepleier.Tok godt vare på meg under hele undersøkelsen.
Snakket med meg, og fikk meg til å bli rolig.Legen var utrolig imøtekommende. Jeg var veldig engstelig, men han fikk meg trygg.Han fortalte hele tiden hva som skjedde.Han var og ironisk så vi lo underveis.Meget dyktig følte jeg.Anbefales på det beste.

Like mye godt medmennske,som svært dyktig fagmann.

Lege: Peter Coll Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har 2 konsultasjoner bak meg hos Hr.Coll henh.vis.Vulvat og Kanalspesialistene;begge gangene fikk jeg én grundig undersøkelse. Coll meddelte etter timen hva som var problemstillingen;sett bort fra
vevsprøve,etc. - noe som tar lengre tid. Dét ble umiddelbart skrevet en søknad for å få meg videre i Helseapparatet. ,,føler virkelig at jeg har kommet mange
steg videre etter å ha vært hos Lege Peter Coll.

Ikke fornøyd

Lege: Peter Coll Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos Peter Coll for undersøkelse. Jeg er sjokkert over hans tilnærming til meg som pasient. Lite empatisk, lite forståelsesfull for meg som pasient og uprofesjonell. Han spurte meg om ting, men da jeg svarte var svaret mitt bare "tull". Jeg var litt nervøs (jeg har aldri hatt en slange ned i halsen før) men det "tullet" hadde han ikke tid til. Jeg er traumatisert etter denne opplevelsen med Peter Coll og kommer aldri til å ta en slik undersøkelse igjen takket være han. Eneste hyggelige var sykepleieren som prøvde å trøste meg. Jeg går aldri tilbake der.

En god opplevelse tross alt

Lege: Peter Coll Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har i flere år utsatt Gastroskopi, fordi jeg har fått angst for undersøkelser etter andre opplevelser der jeg ikke ble trodd eller tatt hensyn til når komplikasjoner oppstod underveis. Jeg var derfor nøye på at min fastlege som ville henvise meg forstod hvor vanskelig dette kunne bli for meg, og at stedet jeg ble henvist forstod og ville ta hensyn til dette. Jeg ringte Kanalspesialistene for å forsikre meg om at de hadde fått disse opplysningene, og at jeg kom til å få samtale på forhånd og beroligende. På telefonen ble jeg informert om at det ikke sto noe om dette i henvisningen, at det bare var satt av tid til selve undersøkelsen, og at de ikke hadde informasjon om at jeg skulle utredes for cøliaki. Angsten økte da voldsomt, og jeg hadde mest lyst til å avlyse hele avtalen. Men jeg tok meg sammen og forklarte kort hva legen hadde lovt at de skulle få av opplysninger, og at jeg måtte ha beroligende for å kunne gjennomføre. Det ble da satt av tid til dette og jeg fikk ny time.

Når jeg kom til undersøkelsen ble jeg møtt av hyggelig og imøtekommende personale som forsikret meg om at jeg kom til å få noe beroligende som garantert ville ha god effekt. Jeg ble da litt roligere. Legen tok meg inn til en liten samtale først, og forklarte hvordan undersøkelsen ville foregå, hva enkelte pasienter opplevde som ubehagelig, og hva de fleste syntes gikk greit. Han virket både å ha fått all informasjon han trengte om meg og angsten min, og hva jeg trengte av undersøkelse. Jeg fikk forklart fordeler og ulemper både ved å gjøre undersøkelsen uten beroligende og med. Han rådet meg til å teste uten beroligende først, og vi avtalte at han skulle stoppe og gi meg beroligende hvis jeg ristet på hodet. De skulle ikke gjøre noe jeg ikke var komfortabel med. Til min egen overraskelse gikk jeg med på å prøve. Assistenten ga god og rolig informasjon før jeg fikk bedøvelse i halsen, og denne informasjonen hentet jeg frem igjen når noe ble ubehagelig og klarte derfor å slappe av og fokusere på at dette gikk fint den korte stunden det ville vare. Jeg ble hele tiden forklart hva de gjorde, og hvor lenge som var igjen av undersøkelsen. På denne måten følte jeg meg helt trygg og godt i varetatt, og hele opplevelsen ble redusert til noe som var ubehagelig men svært overkommelig de få minuttene det varte. Jeg har ingenting å utsette på behandlingen jeg fikk. Jeg har forøvrig vært her for et par år siden og tatt Koloskopi også, og til tross for mange skrekkhistorier på forhånd, så gikk også det mye bedre enn forventet.

Profesjonell og nøye.

Lege: Peter Coll Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Koloskopi og gastroskopi undersøkelser ble gjennomført på en god måte uten de store ubehag. Støttende og dyktig sykepleier som assisterte.