Vågen Spesialistsenter AS

Kontakt

Strandkaien 16 5013 Bergen
Tlf: 55 90 46 10 Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
28 vurderinger
Tilgjengelighet
13 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
17 vurderinger
Service
15 vurderinger

Siste vurderinger av Vågen Spesialistsenter AS

Hyggelig..

Lege: Tore Rygh Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg leste vurderingene skrevet her før min time hos Dr Rygh.
At han er arrogant og sur synes jeg absolutt ikke.

Derimot reagerer jeg på at han kun setter diagnose ved positiv utslag på blodprøver.
Mine blodprøvene var negative på revmatisme så ingenting han kan gjøre noe for meg.
Ingen undersøkelse etc utover det.
"Fortsett å svømme og ha daglige rutiner så går smertene forhåpentligvis over etterhvert"

Men ellers en hyggelig mann :)

Skandaløst dårlig!

Lege: Tore Rygh Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tror Dr. Rygh må være den mest arrogante legen jeg har den uheldige æren å snakke med. Makan til nedlatende og avvisende behandling har jeg aldrig vært med på før. Avbrytende og avvisende når jeg prøver å spørre han om noe. Fibromyalgi mente han ikke var noen diagnose jeg ville ha. Var bare til å tøffe seg opp å komme seg ut i arbeid.
Total mangel på empati og medmenneskelighet. Rett å slett skandaløst.
IKKE gå til han visst du vil bli tatt på alvor.

Useriøs og meget arrogant lege!

Lege: Tore Rygh Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er lite interessert i å høre på hva pasienten har å si, og når man sier hva man tror er problemet blir man møtt med en nedlatende tone om at "du vet ingenting". Har vært der noen ganger nå og kommer ut igjen uten å ha fått noe hjelp, men om en beskjed om at "du må bare ta deg sammen"!

Spesialist på fakturering

Lege: Tore Rygh Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ble henvist til Tore Rygh etter at 2 andre leger/spesialister hadde oppdaget at jeg hadde problemer med stoffskiftet. Da jeg kom til Rygh, så hadde han en veldig ovenfra og ned holdning fra første stund. Jeg fikk inntrykk av at han misslikte meg av ukjente grunner. Han hadde bare så vidt sett på papirene før han konkluderte med at de andre hadde feil og han rett, i tillegg anklaget han meg for og ha brukt anabole steroider tidligere,noe jeg aldri har gjort. Men selv om jeg fortalte dette til han, så antydet han i undertonene at jeg løy til han. Kanskje derfor han ikke virket villig til og hjelpe som en slags straff fordi han ikke ville tro meg? Da jeg skjønte at han ikke ville hjelpe, så sa jeg at det ikke var noe poeng i å sitte der å høre på tullet hans og gikk, men da kom han ut på venterommet etter meg, for det var flere ting han hadde glemt å sjekke. Ble deretter henvist til MR med kontrastveske for og sjekke noe som han var sikker på var normalt, noe som det også var. Før hver konsultasjon så har han også krevd blodprøver som er helt ferske, noe som innebærer mye reising og kostnader for meg. Rygh er en eldre kar som framstår som utbrent og lei lege. Han er ikke på kontoret for og hjelpe folk, men for og få penger på kontoen sin. Prisen min for og gå til Rygh ble på mange tusen kroner for ingenting(en haug med blodprøver, MR og en konsultasjon som gav minner fra ungdomsskolen da man måtte på kontoret til rektor for og få kjeft om man hadde gjort noe galt) Nei takk, velg heller en annen spesialist. Tore Rygh er bare spesialist på og få folk til og betale, og kaste bort tiden sin. Neste steg for meg nå blir å få fastlegen til og henvise meg til en annen spesialist som faktisk ønsker å finne problemet.

Super lege!!

Lege: Stefnir Svan Gudnason Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har aldri før møtt en lege som er så vennlig, høflig og imøtekommende . Han var godt forberedt til møtet med meg. Gav meg svar på det jeg trengte å vite. Tenk om alle legene var som han. Tusen takk !!