Nydalen Barnelegesenter

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer22 58 74 0022 58 74 ...
Nydalsveien 36 B 0484 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(33)
33 vurderinger
Tilgjengelighet
(23)
23 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(27)
27 vurderinger
Service
(23)
23 vurderinger

Siste vurderinger av Nydalen Barnelegesenter

Nedlatende og uinteressert

Lege: Astri Vigen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mitt første besøk med baby. Henvist av fastlege for prøvetaking og videre oppfølging. Astri var nedlatende, uintressert og frekk mot meg. Ba meg om å slutte og google, da jeg henviste til offentlige kilder. Har aldri vært borti et lignende legebesøk og som flere her skriver føltes det ut som om vi var med på skjult kamera. Tok ingen prøver og etter en meget kort samtale sa hun "da er det på tide å gå", uten noen initiativ til videre oppfølging av baby. Kommer ikke til å dra tilbake og anbefaler ikke andre å dra dit. Fint venterom og stellerom.

Sur, nedlatende og fryktelig uvennlig

Lege: Astri Vigen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det er sjelden man møter mennesker som behandler en med så total mangel på imøtekommenhet og vennlighet. Og man blir enda mer sjokkert når det kommer fra en barnelege.
Min 7 år gamle sønn skulle testes for astma og allergi, og fra vi trådte inn på legekontoret til Astri Vigen ble vi møtt med korte, krasse spørsmål om hva som var problemet hans, og himling med øynene av våre spørsmål tilbake.
Enda verre ble det da vi kom til selve testene. Da min sønn ikke forstod hvordan puste-testene skulle utføres på første forsøk, stønnet Astri oppgitt for hver test han bommet på etterfulgt av tydelig irriterte "halloooo".
Hun ble tydelig irritert og var avvisende ovenfor alle våre spørsmål, noe som er å anse som en høyst uvanlig fremtoning fra en lege som kan sine ting. Måten hun unngikk å svare på både faglige og ikke-faglige spørsmål på gjør at jeg stiller store spørsmålstegn om hvorvidt Astri virkelig kan sitt fagfelt. Det mest sjokkerende er likevel den voldsomme uvennligheten og negativiteten man blir møtt av Astri med. At hun sikkert har klart å hjelpe noen andre pasienter endrer ikke det faktum at hun utstråler en grunnleggende arroganse, surhet og total mangel på medmenneskelighet som ikke hører hjemme i helsevesenet. Jeg setter aldri mine bein på hennes legekontor igjen, og min største oppfordring til Astri er å bytte jobb til en som overhodet ikke involverer menneskelig kontakt.

Arrogant og uvennlig

Lege: Astri Vigen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Så arrogant og uvennlig lege har jeg ikke møtt før! Vi ble henvist til barnelege på grunn av bekymret fastlege. Men Astrid giddet ikke å ta ordentlig sjekk engang, ikke snakk om prøver. Bare fra å se på stilte diagnosen: hun er frisk( bortsatt fra tydelige tegn på kroppen at noe er ikke som det skal være) og beskjed om å komme tilbake om det ikke bedrer seg til «dere kan gå nå» . Altså det er barnelege som i tillegg bryr ikke om berolige barn, gjøre lege besøk opplevelse mindre skremmende... Vi kommer nok aldri tilbake til henne!

Flink lege

Lege: Astri Vigen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vi er fornøyde med behandlingen vi fikk. Hun innbød ikke direkte til utenomsnakk, men det var heller ikke derfor vi var der. Hun lyttet til det vi ønsket å fortelle og hun undersøkte datteren vår for det hun skulle. Alt i alt en positiv opplevelse

Burde valgt en annen spesialitet

Lege: Astri Vigen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Når man er barnelege bør man han en viss interesse for barn, samt en evne til å forholde seg til de. Astri er særdeles lite hyggelig og hjelpsom. Hun er veldig låst i sine diagnoser som allergi/astma/refluks og nåde deg om du spør om noe utenfor disse temaene, da er det himling med øynene og hånlige kommentarer. Jeg leste i en annen vurdering her på legelisten at noen lurte på om det var skjult kamera, og akkurat den samme tanken hadde jeg særlig når resepsjonisten har samme manglende sosiale evner som Astri. Astri så alt i alt ingen jeg hadde anbefalt i hvertfall ikke til barn. Astri burde valgt et yrke hvor hun ikke trengte å være å forholde seg til folk, så det er meget underlig at hun valgte å bli barnelege hvor du både har pasienter men også foreldre å forholde seg til.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.