Haug Legesenter

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Haug Legesenter

Når det nesten er gøy og gå til lege

Lege: Lars Morten Hole Olsen Skrevet

Lars Morten er en «bra mann» med en lun humor, som balanseres perfekt i forhold til deg som pasient. Jeg er veldig glad for at han er min fastlege. Jeg er imponert over tålmodigheten og det jevne humøret. Han undersøker deg nøye og er flink til og forklare.

Hyggelig, kunnskapsrik og trygg

Lege: Lars Morten Hole Olsen Skrevet

Beste fastlegen jeg har hatt! Rolig, trygg og med en dose humor innimellom men samtidig seriøs. Man får fort tillit til han, og man føler seg sett og hørt! Forståelsesfull og lyttende.

Takk for all hjelp og oppfølgning :-)

Uten tvil den beste legen jeg har møtt

Lege: Lars Morten Hole Olsen Skrevet

Lyttende, faglig dyktig og alltid med et smil på lur. Følger opp alle henvendelser og henvisninger. Virker genuint opptatt av deg som pasient og de helseutfordringer du måtte ha.

Snill, hyggelig og seriøs

Lege: Lars Morten Hole Olsen Skrevet

Alltid hyggelig, hjelpsom og med litt humor i bakhånd :-) Takk for all hjelp og oppfølgning :-) Verdens beste fastlege! Velfortjent!

Skuffet

Lege: Elina Yandarova Skrevet

Har vært min fastlege i mange år. Var fornøyd de første årene. Inngikk plan/tester over 6 mnd. Så kom covid når resultatet av planen skulle vært avsluttet. Jeg ønsket ikke "plage" legen min med mine problemer. I covid-tidene trodde jeg mine problemer var små. Covid-tiden gikk sin gang. Tar kontakt etter "flere år" med covid. Blir da beskyldt for å ikke ha fulgt opp selv. Fikk gjentatt beskjed under legebesøket om at det var MITT ansvar å følge opp fordi hun har så mange pasienter og ikke kan klare huske all oppfølging. Siste sykemld? Må være for over 5 år siden.