Siste vurderinger av behandlere ved Nesbyen Legesenter
Trygg og reflektert
Lege: Nils Høva SkrevetLege som følger opp pasienten og har god hukommelse.
Er en god lytter,løsningsorientert og lett å prate med. Effektiv og trygg lege som og tar seg tid til pasienten.
Tar tak i problemer og tar helse på alvor.
En lege jeg anbefaler om en vil holde seg frisk.
Veldig fornøyd!
Lege: Roger Hyldmo SkrevetEn lyttende og anerkjennende lege med kompetanse i sitt fag.
Vil sine pasienter beste. Bryr seg og er engasjert. Henviser til spesialister når trengs. Tar kontakt når avtalt.
Super fastlege
Lege: Nils Høva SkrevetGod lege. Har hatt Nils som lege i 20 år, og føler meg alltid ivaretatt og tar alle mine bekymringer på alvor. Han tar seg alltid tid til å ringe opp igjen samme dag om jeg har ringt inn. Nils har alltid stått på for å få henvist meg til andre instanser når det har vært behov.
Flink og objektiv
Lege: Roger Hyldmo SkrevetHyldmo er en flink lege som setter pasientene sine i fokus. Han er trønder og har en flott for for humor, som muligens ikke alle forstår eller vi forstå.
For meg så virker det som han er oppriktig engasjert i å hjelpe sine pasienter og henviser de videre dersom han er i tvil.
Han er supergod på å gi tett og god oppfølging, og gjør jobben veldig grundig og samvittighetsfullt.
Lege: Roger Hyldmo SkrevetHan er flink til å gå i dybden.er rask og effektiv, tar seg god tid, er flink til å lytte og viser empati.