Om vurderingeneSiste vurderinger av NEMUS Lørenskog
Kunskapsrik
Osteopat: Sivert Johannes Brox-Nesheim SkrevetFick hjälp med smärta i knät och armbågen, riktigt bra övningar. Rekommenderar han starkt.
MVH, [navn fjernet av moderator]
Dyktig og profesjonell
Osteopat: Sivert Johannes Brox-Nesheim SkrevetAlltid fornøyd etter behandling her. Trygg, kunnskapsrik og oppriktig interessert i å hjelpe. Anbefales!
Hyggelig og flink
Osteopat: Sivert Johannes Brox-Nesheim SkrevetHan er en ung og faglig kompetent osteopat. Han er flink med folk og meget god på det han holder på med. Han kommuniserte bra hele tiden, så følte meg alltid trygg.
Trygg, høfflig og veldig flink
Osteopat: Sivert Johannes Brox-Nesheim SkrevetEr veldig fornøyd men behandlingen jeg fikk her fordi det var en erfaren og høflig mann. jeg kommer til å fortsette å gå her for å si det sånn
Høy kompetanse- Trym Buvarp
Kiropraktor: Trym Buvarp SkrevetHar vært borti mange kiropraktorer gjennom flere år med smerter. Men Trym Buvarp er i en annen klasse. Føler meg gjenfødt etter at jeg går ut av døra.
Høy kompetanse og empati men også veldig stor evne til å forstå pasientens behov. Dette er en kiropraktor jeg anbefaler på det sterkeste.