Om vurderingeneSiste vurderinger av Klinikk Frogner
Fantastisk behandler
Kiropraktor: Nora Gjengstø SkrevetRolig og trygg behandler, tok seg god tid og hørte på alt jeg hadde å si!
Kan absolutt anbefale Nora videre
Veldig ivaretatt
Kiropraktor: Nora Gjengstø SkrevetKan virkelig anbefale Nora, hun lytter virkelig til dine behov, og jeg føler meg veldig ivaretatt hos henne. Veldig dyktig og kompetent kiropraktor!
Trygg, hyggelig og flink
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetUtrolig flink og hyggelig kiropraktor som klarte å fjerne ryggproblemene mine etter bare 4 runder hos han. Anbefaler på det varmeste.
God hjelp
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetHenrik er en fantastisk kiropraktor som har hjulpet meg mye med smertene som jeg har i ryggen! Anbefaler han sterk!
Professionalitet, kunnskap og trygghet
Kiropraktor: Henrik Bråthen Lund SkrevetJeg har fått god hjelp fra både fysioterapeuter og kiropraktorer helt siden Klinikk Frogner så dagens lys. Dagens eiere og ansatte er genuint opptatt av å yte den beste hjelp til de av oss som trenger kyndige hender. Dette er et sted som ikke er tilknyttet en kjede der man noen ganger opplever å være et «nummer» i rekken. Her blir vi tatt bare på.