Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Prestfoss legesenter
Effektiv og oppegående
Lege: Kjetil Bjerke-Johansen SkrevetHar "arvet" Kjetil som fastlege fra Dr. Engebretsen. Har et godt inntrykk av han. Kjetil er effektiv, konkret og gjør jobben han skal.
Han virker faglig sterk og er hyggelig.
Grev Wedel Legesenter sin SMS-ordning for timebestilling ol. fungerer utmerket. Noe ventetid på telefon. Serviceinnstilt ansatte i resepsjonen og på laboratoriet.
Ikke hjelpsom
Lege: Kjetil Bjerke-Johansen SkrevetFikk et godt førsteinntrykk av ham og han hadde gode legekunnskaper, men da jeg ville bli henvist til noen som kunne hjelpe meg med spiseproblemer, overspising for å være nøyaktig, ble det nærmest avvist. I en alder av 22 har jeg slitt med overspising i cirka 10 av disse, og i stedet for å bli henvist til en spesialist fikk jeg dårlige tips om hvordan jeg skulle gå ned i vekt - han var mer opptatt av det fysiske enn psykiske.
Arrogant
Lege: Kjetil Bjerke-Johansen SkrevetIkke veldig imponert over denne legen. Arrogant og lite lyttende. Legen skaper ingen trygghet og viser manglende kompetanse og gjorde noen dårlige vurderinger. Han bør endre kurs ovenfor pasienter, lytt og forbrede seg før pasientens time. Styr unna hvis du har mulighet.
Overfladisk behandling
Lege: Kjetil Bjerke-Johansen SkrevetHørte ikke etter, lite empati og var ganske arrogant.
Ble så skuffet. Stor forskjell fra snille, gode, dyktige Dr. Engebretsen han har kjøpt pasientene fra. Har mye å lære fra han. Vi bytter vekk hele familien.
Beste legen jeg har hatt og jeg har hatt mange
Lege: Kjetil Bjerke-Johansen SkrevetEn kjempe dyktig og trivelig lege som virkelig byr seg også er forståelsesfull og gjør alt han kan for å hjelpe pasientene sine også man blir behandlet som et medmenneske òg ikke bare pasient jeg ha fett masse god hjelp og behandling, den legene jeg har vertfall mest fornøyd med av alle jeg har hatt, og jeg er også mye hoste legen pga både fysiske og psykiske plager