Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fjell Legesenter
Veldig dårlig fastlege
Lege: Ali Raza SkrevetVil ikke hjelpe eller høre på pasient, tar ikke noen ting på alvor. Prøver å få riktig hjelp i over ett år nå, men har måttet gå privat pga fastlegen ikke bryr seg.
null empati, styr unna
Lege: Cecilie Polacek Nyegaard Skrevetlegen viser lite empati og forståelse. Veldig dårlig til å lytte. Er heller ikke særlig løsningsorientert. Styr unna, ikke noe god hjelp å få her.
Profesjonell
Lege: Cecilie Polacek Nyegaard SkrevetLegen innehar egenskaper jeg ser etter i en lege. Kommer med forslag og kjenner til systemet godt. Virker å ha erfaring og bryr seg.
Helt uoversiktlig hva han driver med
Lege: Gaurav Sharma SkrevetJeg er misfornøyd med denne fastlegen da han ikke kan utrede meg ført og det tok 1 år for å ta det på alvor. Jeg sier plagene mine men han dokumenterte ikke det i det hele tatt og veldig lite tydelige erklæringer fra han ift til NAV. Han skjønte ikke hva innebærer god dokumentasjon. Han spurte meg å ta papir henvisninger til behandleren slik at jeg skal gjøre det selv. Han vil komme på gamle metoder når vi er elektronisk nå.
Utrolig flink
Lege: Tuba Iqbal Choudhry SkrevetVeldig fornøyd med legen min og hvordan hun tar i mot meg. Flink til å undersøke videre men kan kanskje følge opp litt bedre, prosessen kan stoppe litt opp.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?