Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fjell Legesenter
En lege som lytter og skaper tillit
Lege: Tuba Iqbal Choudhry SkrevetJeg opplever legen som faglig skarp, empatisk og svært imøtekommende. Hun lytter aktivt og tar seg tid til å forstå situasjonen. Det skaper en tillitsfull dialog.
Hun fremstår engasjert, kommuniserer tydelig og rolig, og er god til å forklare både vurderinger og videre tiltak.
Det jeg setter særlig pris på, er hennes evne til å finne rom for motivasjon og løsninger. Hun møter deg med en positiv og konstruktiv tilnærming. Man føler seg føler seg ivaretatt og tatt på alvor gjennom hele konsultasjonen.
Styr unna. Langt unna.
Lege: Ali Raza SkrevetNull empati, forståelse, tar ikke i mot kritikk og blir bare frekk når man er uenig. Han sørger for å gjøre det vanskeligere for deg om du snakker mot. Han har sikkert kunnskap, det skal jeg ikke si noe om, men er unødvendig når han oppfører seg som han gjør. Har aldri opplevd noe slikt.
Ikke anbefalt
Lege: Gaurav Sharma SkrevetSkriver ikke ut medisiner og ber pasientene kjøpe reseptfrie medisiner. Hvis vi er syke, gir han ikke sykmelding, men ber i stedet pasienten om å ta egenmelding. Ikke høflig kommunikasjon.
vurdering
Lege: Gaurav Sharma Skrevethei jeg veldig førnøyd med min Fastlege han har hjulpet meg mye han hører på hva jeg sier så jeg vil si han er den beste fastlegen jeg har i 5 år
Flott lege
Lege: Tuba Iqbal Choudhry SkrevetFlink til å lytte , dyktig formidler, lar seg ikke pelle på nesen, flink til å finne løsninger som fungerer
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?