Ryenklinikken

Kontakt

Telefonnummer23 30 08 0023 30 08 ...
Ryensvingen 3 0680 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(4)
4 vurderinger
Tilgjengelighet
(4)
4 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(4)
4 vurderinger
Service
(4)
4 vurderinger

Siste vurderinger av Ryenklinikken

imøtekommende og kunnskapsrik

Kiropraktor: Thomas Kopreitan Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Byttet til thomas ifm mange års plager for 8 år siden. alltid fått god hjelp og han er imøtekommende. etter bytte til Thomas har besøkende blitt færre og færre og når en først er innom så løses det veldig raskt.

Bra kiropraktor

Kiropraktor: Magnus Willanger Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vennlig, tar seg god tid. Setter seg inn i problemene dine, spør og er interessert. Masserer og varmer opp før han knekker. Har aldri følt at han stresser hverken på tid eller med behandlingen.
Behandler større områder enn der man har vondt, noe som er bra for alt henger sammen, men kunne brukt enda mere tid på selve problemområder som er vanskelig å få tak på.

Veldig dyktig kiropraktor!!

Kiropraktor: Thomas Kopreitan Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt mange problemer med både rygg og nakke opp gjennom årene pga mange ulike påkjenninger, og jeg har gått til mange ulike behandlere. Thomas er en av de ytterst få som raskt og effektivt har fått meg tilbake på bena igjen. Veldig dyktig behandler og person!

Kjempe flink, omsorgsful, ansvarsful

Kiropraktor: Petter Øivind Melcher Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Selv om det er for to år siden jeg var pasient hos Petter M., tenker jeg ofte med stor takknemlighet på ham. I en rekke smerte kriser p.g.a. ryggen, som begynte for fire år siden, gav han meg først utmerket behandling men da situasjonen min begynte å bli mye verre bidro han til å finne løsninger. T.o.m. etter at jeg formelt ikke lenge var pasient hos ham, var han tilgjengelig og villig til å hjelpe med råd og andre assistanse. Da han fikk mistanker om at det må være alvorlige underliggende problemer med ryggen, tok han initiativ til å gi råd og finne fram til løsninger som min dengang fastlege ikke klarte i det hele tatt til å hjelpe med. Etter at MR-bildene viste det ikke var mye mer han kunne gjøre for meg, brydde han om min situasjon og fortsatt å hjelpe med råd og telefon til kirurger. Etter en mislykket første operasjon som førte til en situasjon for meg med fryktelig smerte og lammelse, holdt Petter kontakt, gav råd som ingen andre giddet å hjelpe med og ordnet viktige saker med kirurger. I en periode av ren desperasjon, var det han som alltid var villig til å ta en telefon eller svare på epost. Til slutt var det en omfattende operasjon ved Ullevål som trengtes for å forbedre situasjonen. Når man er blitt frisk er det lett til å glemme de som hjalp under krisetider. Hans innsats var slik at jeg husker og håper jeg fortsetter å huske i mange år framover. Han er en sjeldenhet som kombinerer topp faglig dyktighet med ytterst positive menneskelige egenskaper. Det er verdt reisen til Ryen for å få behandling hos ham. Det var også en første rangs fysioterapeut ved Ryenklinikk, som ikke lenge jobber der. I allmennhet fikk jeg et svært positivt inntrykk av Ryenklinikk.