Bestill time

Logo for NEMUS Lillesand

Bestill time

I dag 30. jul I morgen 31. jul Fre 1. aug Lør 2. aug Søn 3. aug

Om

NEMUS Lillesand tilbyr kiropraktisk behandling med en tverrfaglig tilnærming og høyt fokus på kvalitet og pasientsikkerhet. Hos oss møter du behandlere med bred kompetanse som samarbeider tett for å finne den beste løsningen for deg – enten du kommer med akutte eller langvarige plager. Vi holder til Helseavdelingen på Lillesand Senter og er samlokalisert med Aleris Sykehus.

Vi har et sterkt fagmiljø med god oversikt over andre helsetjenester – og vet når det er hensiktsmessig med tverrfaglig samarbeid. Våre behandlere samarbeider både internt og med eksterne helseaktører for å sikre rett behandling til rett tid.

Vi kan hjelpe med undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettplager herunder diagnostisk ultralyd, manuelle behandlingsteknikker, trykkbølgebehandling og aktiv opptrening/rehabilitering. Er det behov for røntgen, MR og CT, så kan vi rekvirere det. Vi kan også sykemelde ved behov og har henvisningsrett til spesialisthelsetjenesten.

NEMUS har høyt fokus på kvalitetssikring gjennom pasientundersøkelser, god service og kontinuerlig faglig utvikling. Velger du behandling hos oss, kan du forvente trygghet, profesjonalitet og et tydelig pasientfokus.

Hos oss skal du føle deg ivaretatt – fra første kontakt til siste behandling.

Velkommen til NEMUS Lillesand!

• Profilbilde av kiropraktor Tim Raven
  • Profilbilde av kiropraktor Emma Myklebust
  • Profilbilde av kiropraktor Lise Raven Lothe

Siste vurderinger av NEMUS Lillesand

Utrolig dyktig

Kiropraktor: Emma Myklebust Skrevet

Veldig behagelig og flink. Er nøye med undersøkelser og veldig systematisk. Kjempehyggelig og fikser opp problemer uten noe tull. Andre kiropraktorer har lett for å "følge opp" unødvendig lenge, men Emma sier fra når man egentlig ikke behøver flere timer. Min favoritt (og jeg har prøvd mange). Ikke så "knekkete" som andre, men har aldri følt mer fremgang hos andre som man får hos henne. Anbefales!!

Grundig

Kiropraktor: Tim Raven Skrevet

Grundig undersøkelse, hyggelig og vennlig. Hjalp meg til å bli smertefri . Jeg fikk relevante øvelser som var lette å gjennomføre.Kjempefornøyd!