Hillevågstannlegene

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Gartnerveien 41 4016 Stavanger
Hillevågstannlegene holder til i Stavanger

Tips oss om tannlege som mangler.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Hillevågstannlegene

Veldig bra

Tannlege: Jørgen Johannessen Skrevet
Pris

Hyggelig og imøtekommende. Forklarte godt underveis og etterpå. Veldig fornøyd. Kommer til å fortsette der i fremtiden så lenge jeg kan.

Anbefaler på det sterkeste

Pris

Amalie er den beste tannlegen du kan finne. Kjempe flink i det hun gjør. Har slitt med tannlege skrekk i flere år men etter å ha besøkt Amalie for 9 år siden har jeg gått fast til henne alle disse årene og bytter aldri. Kan virkelig anbefale henne på det sterkeste. Veldig behagelig og informerer deg godt underveis i behandlingen.
Anbefales på det sterkeste.

Veldig fornøyd med Tannlegen

Pris

Veldig hjelpsom og profesjonell i sitt arbeid med meg ifm mine utfordringer med tennene;
Har en større bro som trenger oppfølging og som er veldig viktig for meg.

Var nesten trist å dra

Pris

Har hatt 2 behandlinger hos Amalie. Veldig behagelig tannlege med god kjemi med meg samt sine medarbeidere. Hun var faglig dyktig og lot meg få se/oppleve hva hun gjorde så mye som jeg ønsket. Aldri opplevd en så behagelig tannlegetime.

Dyktig og rask

Tannlege: Hilde Camilla Eggen Skrevet
Pris

En glede å være pasient til denne tannlegen. Svært kompetent og hyggelig. Anbefales på det varmeste.