Kari Målfrid Østerholt

Tannlege

Autorisasjon (1980)

Hillevågstannlegene Telefonnummer51 82 72 7251 82 72 ...
Gartnerveien 41 4016 Stavanger
Kari Målfrid Østerholt er tannlege i Stavanger

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Kari Målfrid Østerholt

Vil aldri bytte!

Pris

Kari er dyktig, hyggelig og tålmodig. Hun er også flink til å gjøre ting med så lite smerte som mulig, så her blir jeg!

Merk at hun ikke har anledning til å trekke fra Helfo-tilbakebetaling på forhånd, men hun fyller ut skjemaet så det er bare å signere og postlegge, så kommer disse pengene tilbake etter noen uker/måneder.

Veldig trivelig tannlege

Pris

Har aldri likt å gå til tannlegen men det er en fryd å komme til Kari. Eneste minuset er at de ofte styrer mye med telefoner / avbestillinger etc under behandlingen.

Den absolutt beste tannlegen jeg har brukt.

Pris

Jeg har gått til Kari i mange år. Hun har ryddet opp i mange gamle synder
fra andre tannleger.
Jeg var plaget med tannlegeskrekk i mange år før, men det er ikke noe problem lenger.
Mine aller beste anbefalinger til denne tannlegen.

Den beste Tannlegen jeg har hatt

Meget god tannlege.
Har brukt denne tannlegen i ca 13 år og er kjempefornøyd. jeg har tatt mange Hull i tennene og rotfult 2 ganger har satt inn to stk. kroner og aldri hatt et eneste problem. jeg gir henne mine beste anbefalinger.