Om vurderingeneSiste vurderinger av Ullevål Kiropraktorklinikk
Kunnskapsrik og trygg
Kiropraktor: Johannes Nygaard Nilsen SkrevetJeg får god oppfølging av Johannes etter å ha slitt med hodepine over lang tid. Han hjalp meg med å forstå hva som er grunnen til hodepinen, og hva jeg kan gjøre selv i tillegg til behandlingen for å redusere smertene.
Varm og fagdyktig
Kiropraktor: Therese Marie Aarsæther SkrevetFått oppfølging av Therese med vår datter fra hun var ca 2-3mnd. Først og fremst må jeg berømme henne for hennes rolige vesen og varsomme hender som gjorde opplevelsen god for liten baby og frynsete mor. Dernest er Therese dyktig og innehar evnen til å veilede og behandle de aller minste. Hun har kontakter i et større nettverk og kan dermed samarbeide på tvers av fag. Vi fikk hjelp med låsninger på baby før og etter klipp. Svarte raskt på mail, og har ivaretatt oss og kontakten.Veldig fornøyde!
Meget dyktig og hyggelig!
Kiropraktor: Therese Marie Aarsæther SkrevetVeldig fornøyd med behandling og oppfølgingen jeg fikk i og etter svangerskap. Min datter på 3mnd fikk også veldig god hjelp med noen låsninger etter fødsel. Anbefaler Therese på det varmeste🤗
Kunnskapsrik og målrettet
Kiropraktor: Kim Øian Orderud SkrevetEtter en ryggprolaps med påfølgende operasjon, hadde jeg fortsatt sterke nervesmerter i benet. Jeg forsøkte diverse behandlingsformer uten særlig effekt på smertene. Jeg bestemte meg for å kontakte Kim Orderud etter å ha lest en av hans artikler på nett. Fra første time opplevde jeg at han virkelig forstod problemene mine, og behandlingen var både profesjonell og målrettet.
Hans spesialisering innen prolaps i rygg og nakke har gjort en betydelig forskjell for meg. Etter flere behandlinger har nervesmertene mine forsvunnet helt, noe jeg aldri trodde var mulig. Han tar seg god tid til å forklare behandlingen og tilpasser den til dine behov, og jeg har alltid følt meg trygg og godt ivaretatt.
Jeg kan ikke anbefale Kim nok til andre som sliter med lignende plager. Han har virkelig forandret hverdagen min til det bedre!
Super Flink!!!
Kiropraktor: Johannes Nygaard Nilsen SkrevetJeg har fått god hjelp av Johannes med langtidsplager etter en hjernerystelse jeg fikk under en fotballkamp. Både hodepinen og slitenheten jeg slet mye med har blitt betydelig bedre.
Johannes er veldig godt oppdatert på behandling av post commotio-plager, hos han blir du møtt av en solid og behagelig fagperson som virkelig viser omtanke for pasientene sine. Anbefales.