Om vurderingeneSiste vurderinger av Ullevål Kiropraktorklinikk
Trygg og kunnskapsrik
Kiropraktor: Espen Aag Holth SkrevetDet er alltid godt å komme til Espen. Jeg føler meg i trygge hender. Han svarer alltid og jeg har bare godt å si om han . Har godt inntrykk av klinikken generelt .
Kunnskapsrik, helhetlig og empatisk
Kiropraktor: Johannes Nygaard Nilsen SkrevetEtter desperate googlesøk om hodepine-/migrenebehandling, kom jeg tilfeldigvis over Ullevål kiropraktorklinikk og kiropraktor Johannes. Basert på tilbakemeldinger fra hans klienter, bestemte jeg meg for å gi han et forsøk.
Jeg er 34 år og har slitt med hodepine og til tider invalidiserende migrene så lenge jeg kan huske, med dét har jeg også forsøkt et utall av behandling(er), medisiner og tiltak uten nevneverdig effekt.
Jeg møtte opp til første time, etter å forhåndsutfylt skjema med informasjon om meg og min historikk samt hva jeg trenger hjelp med.
For å gjøre en lang historie kort; fra første time følte jeg meg sett og tatt på alvor, og han har et genuint ønske om å hjelpe pasienten med plagene.
Han har utvilsomt god kunnskap både faglig og emosjonelt, og nå etter 5-6 behandlinger både hos han og andre helseinstanser han koblet på har jeg fått et nytt liv.
Jeg gir 10 av 5 stjerner til Johannes og hans tilnærming til faget og pasienten!
Til stor hjelp
Kiropraktor: Therese Marie Aarsæther SkrevetDro til Therese pga baby i seteleie. Hun løsnet opp i bekkenet og jeg fikk øvelser til å gjøre hjemme. Hadde avtale på Ullevål om et vendingsforsøk et par dager etter besøket hos Therese. Det er 50 % sannsynlighet for at det går å snu babyen og egentlig mindre på førstegangsfødende, men det gikk på meg! Tenker det godt kan ha en sammenheng med besøket hos Therese og øvelsene jeg gjorde i forkant. Anbefaler Therese til andre gravide på det varmeste:)
Tipp topp
Kiropraktor: Espen Aag Holth SkrevetFikk meget gode tips som gjorde at jeg ble kvitt smerter/betennelse rundt hælen langt raskere enn frykta - mange takk!
Kunnskapsrik, helhetstenkende og trygg behandler
Kiropraktor: Johannes Nygaard Nilsen SkrevetJohannes anbefales på det sterkeste. En lyttende, forberedt, kunnskapsrik og helhetstenkende behandler. Han ser hele mennesket, tar seg tid til å samtale og stiller svært forberedt til alle konsultasjoner.