Aleris Majorstuen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Sørkedalsveien 10B 0369 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Majorstuen

God oppfølging og meget bra resultat.

Lege: Andreas Svee Skrevet

Meget kunnskapsrik kirurg! Han hadde gode råd og tips til ulike behandlinger for å fremme et realistisk resultat etter mitt ønske (tok ut gamle implantater og tok brystløft). Fikk god informasjon og god oppfølging både før, underveis og etter selve operasjonen. Når jeg hadde spørsmål, fikk jeg svar på disse på en forståelig måte.
Jeg følte meg veldig ivaretatt under hele prosessen.

Dyktig, varm, tillitsvekkende og kunnskapsrik

Lege: Andreas Svee Skrevet

Andreas er en sjeldent dyktig kirurg, og et varmt menneske. Allerede fra første minutt på konsultasjonen evner han å skape trygghet og tillit. Han gir masse informasjon og tar deg på alvor. Som pasient føler man seg både sett og hørt. På selve operasjonsdagen kunne jeg ikke følt meg mer trygg og i varetatt, og ikke minst ble resultatet utrolig bra. Det er 2.gangen jeg går til Andreas for to ulike inngrep. Jeg kan varmt anbefale han, og jeg komme uten tvil til å velge han neste gang også. Strålende fornøyd. Jeg har vært hos mange kirurger i løpet av mitt liv, men aldri opplevd å bli så godt ivaretatt på alle måter. For meg er han et unikum i legestanden.

Trygg, kunnskapsrik og entusiastisk

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet

Jeg ble alvorlig feilbehandlet på en annen klinikk og ble tatt varmt i mot av Marit Cathrine. Hun møtte meg med stor forståelse, engasjement og et genuint ønske om å hjelpe. En prosess det offentlige sammen med første klinikk hadde estimert at skulle ta opp mot to år løste Marit Cathrine på noen få uker. Hun er virkelig helt fantastisk og kan anbefales på det varmeste!

Seriøse og imøtekommende!

Lege: Andreas Svee Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med hele behandlingen jeg har fått!
Seriøse og veldig imøtekommende når jeg har lurt på forskjellige ting under hele prosessen.

Veldig fornøyd :)

Lege: Andreas Svee Skrevet

Tok brystforstørrelse med protese, og har egentlig utelukkende hatt en positiv opplevelse. Kirurgen lyttet og forstod hva jeg ønsket på konsultasjonene, og justerte etter det.
Er veldig fornøyd med resultatet, i tillegg er arrene så vidt synlig selv om det ikke er så lenge siden operasjon.