Om vurderingeneSiste vurderinger av Lørenskog øyeklinikk
Rolig og flink
Lege: Faranak Asadi SkrevetKjenner meg absolutt IKKE igjen i tidligere negative omtaler her inne. -Hadde jeg lest disse i forkant hadde jeg vært livredd!
Hun snakket ikke så mye men var konsentrert om operasjonen (fjerning av tunge øyelokk)
Erfaren og profesjonell
Lege: Faranak Asadi SkrevetJeg har fått utført en operasjon basert på medisinsk indikasjon hos øyelege Faranak Asadi ved Lørenskog Øyeklinikk. Hele prosessen, fra forberedelse til etterbehandling, ble håndtert på en svært profesjonell og betryggende måte.
Jeg mottok grundig og tydelig informasjon både skriftlig og muntlig i forkant av inngrepet, noe som gjorde at jeg følte meg godt forberedt. Under selve operasjonen ble prosedyren forklart fortløpende, og øyelegen viste stor oppmerksomhet rundt behovet for eventuell tilleggsbedøvelse. Dette bidro til at jeg følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele behandlingen.
Etter operasjonen fikk jeg også omfattende informasjon om videre forløp og etterbehandling, både muntlig og skriftlig. Det øvrige helsepersonellet, både i resepsjonen og ved nedkjølingsområdet etter inngrepet, fremstod som imøtekommende, vennlige og hjelpsomme. Klinikken ga et svært godt inntrykk og fremstod som ren, ryddig og hygienisk.
Jeg kan trygt anbefale øyelege Faranak Asadi, som med sin erfaring, profesjonalitet og omsorg skapte en trygg og positiv pasientopplevelse.
Faglig,behagelig og medmenneskelig
Lege: Awn Bin Akil Syed SkrevetDet er alltid betryggende å komme til Øye lege Syed.Han tar seg tid og skaper trygghet rundt situasjonen og er en dyktig person som er utrolig hyggelig mot pasienten og pårørende.
Dårlig. Forferdelig opplevelse
Lege: Faranak Asadi SkrevetUtrolig dårlig opplevelse etter fjerning av kul på øyelokk. Ingen informasjon i forkant eller underveis eller om hva jeg skulle gjøre i etterkant. Ingen medfølelse eller forståelse for at man hadde spørsmål. Ingen forvarsel før det blir satt bedøvelse i øyelokket, dryppet øyet eller når inngrepet startet. I tillegg har hun ikke en gang fått fjernet kulen. Den er akkurat som den var før hun «fjernet» den. Anbefaler ingen å dra til denne legen.
Ufortjent kritikk?
Lege: Awn Bin Akil Syed SkrevetNår du er hos en spesialist så vil du at han er effektiv og nøyaktig, og det er han, så kanskje forventningene til noen er for høye? Jeg fikk opererert begge øyelokkene og det gikk meget bra. Alt ble fjernet og ingen infeksjoner i etterkant.