Om vurderingeneSiste vurderinger av Elena Sleire
Trygg og dyktig psykiater
Lege: Elena Sleire SkrevetJeg er en mann på 41 år, og jeg ønsker å rette en stor takk til psykiater Elena Sleire.
Hos Elena har jeg opplevd noe som dessverre ikke er en selvfølge: Å bli sett og hørt – på ekte. Hun møter deg med respekt, varme og en dyp faglig trygghet. Samtalene med henne har gjort en stor forskjell i mitt liv. Jeg har kjent meg forstått, og samtidig blitt utfordret på en måte som har hjulpet meg å se ting klarere og komme videre.
Elena er profesjonell, empatisk og til stede i samtalen. Hun skaper et trygt rom hvor man kan være ærlig – også om det vanskelige. Jeg er svært takknemlig for å ha hatt henne som behandler, og kan varmt anbefale henne til andre som søker hjelp innen psykisk helse.
Kunnskapsrik og hyggelig!
Lege: Elena Sleire SkrevetElena er utrolig kunnskapsrik og flink. Du blir fort trygg på henne, og hun er flink til å gi råd, se hva jeg strever meg, og trenger hjelp til.
Evig takknemlig for at det var Elena jeg kom til. Anbefales!
Er veldig takknemlig!
Lege: Elena Sleire SkrevetJeg tok kontakt med Elena i 2017 og aldri har angret på det! Jeg var i en en håpløs tilstand. I løpet av terapien ble svar på de viktigste spørsmålene stilt og funnet, som et resultat av at den emosjonelle tilstanden ble enda bedre enn normalt. Jeg vil takke legen igjen og si takk!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Elena Sleire SkrevetElena er en fantastisk dyktig lege som støtter og er veldig imøtekommende. Hun lytter, gir gode råd, hvis jeg spør om.
3 år i behandling. Anbefaler!