Grevens Legekontor DA

Grev Wedels gate 10 3111 Tønsberg

Siste vurderinger av behandlere ved Grevens Legekontor DA

Hun tar ikke ting seriøst.

Lege: Marianne Meier Ødegård Skrevet

Jeg er dessverre svært misfornøyd med opplevelsen min hos denne legen. Jeg fødte med keisersnitt for tre måneder siden, og omtrent en måned etterpå fikk jeg sterke smerter i høyre fot – så sterke at jeg nesten ikke klarte å gå. Jeg forklarte tydelig at jeg har en baby, og at smertene gjør det svært vanskelig å bevege meg i hverdagen.
Likevel opplevde jeg ikke at situasjonen min ble tatt på alvor.Hun sa at hun skulle bestille MR og ultralyd for meg, men nå har det gått over en måned uten at jeg har fått noen innkalling.

Fantastisk lege som tar deg på alvor og lytter🥰

Lege: Kristin Nagelhus Skrevet

Kan ikke få fullrost henne nok😊
Henvisninger, medisin og forståelse , for hver enkelt pas. Følte virkelig jeg ble tatt på alvor av Kristin.

Anbefaler♥️

En lege som ser deg og har orden på historikken din

Lege: Lars Fredrik Gjelstad Skrevet

Han har ryddig kontroll på historikken din, tar seg tid til å lytte, ringer deg på kveld angående prøvesvar og når han ikke har tid å finne ut ting på de tilmålte 15min som den vanlige tiden er.

Å få time er litt langdrygt men det er det jo ikke noe å gjøre med. Akutt-timer er greit men det betyr telefonkø så det holder og å være på telefonen på sekundet de åpner om morgenen.

Helse-sekretærene o hjelpes der er det forskjeller, noen ganger helt topp, andre ganger kan man spørre seg om de tar med seg egne problemer på jobb. Men det kan man leve med når legen faktisk ser deg i øynene og prøver å løse utfordringene dine.

Kunnskapsrik og varm

Lege: Danielle Fam Myhrvold Schønning Skrevet

Opplever Danielle som en genuin, varm og kunnskapsrik lege. Jeg blir møtt på en god måte og får virkelig god oppfølging. Føler meg ivaretatt og tatt på alvor. Danielle er faglig sterk, har god kunnskap og er ærlig, hun henviser videre om det er noe hun ikke kan svare på. Beste legen jeg har hatt i Tønsberg!

Veldig misfornøyd

Lege: Danielle Fam Myhrvold Schønning Skrevet

Jeg var i sårbar situasjon da det ble komplikasjoner under mitt svangerskap, og følte meg ikke godt nok ivaretatt. Legen er ikke så godt foreberedt til timen, informerer ikke om viktige blodprøvesvar, får ikke ordnet akuttime på sykehuset (som var nødvendig). Føler at hun ikke hører på og forstår pasientens behov.