Om vurderingeneSiste vurderinger av Privatklinikken AS - Bergen
Trygg og vennlig
Lege: Marcus Eriksson SkrevetJeg følte meg trygg hos Marcus og Mette. De lyttet til hva jeg ønsket meg og forklarte prosedyren de anbefalte godt. Marcus var veldig flink, omsorgsfull og vennlig under prosedyren.
Profesjonell behandling og trygg opplevelse - anbefales på det varmeste
Lege: Marcus Eriksson SkrevetEg tok øyelokkoperasjon hos denne klinikken og kunne ikkje vore meir fornøgd. Hadde lenge slitt med hengande hud som fekk meg til å sjå trøtt ut, men no føler eg meg både letta og mykje meir opplagt.
Var veldig nervøs før eg kom, men blei møtt av ei blid og roleg sjukepleiar, Mette, og legen Marcus tok seg god tid og forklarte alt på ein trygg og forståeleg måte. Eg følte meg godt ivaretatt heile vegen og det betydde mykje for meg. Eg har fått god oppfølging. Dei møtte til og med opp på en fridag for å se til sårene mine.
Eg valgte denne klinikken fordi både tilbakemeldingar og erfaringar frå folk eg kjenner var så gode, og det stemte verkeleg! Kan varmt anbefale dei vidare.
Dyktig og profesjonell
Lege: Marcus Eriksson SkrevetJeg har tatt brystforstørrelse hos dr. Marcus Eriksson og Mette på Privatklinikken i Bergen. Jeg er så fornøyd med oppfølging både før, under og etter operasjonen. Anbefales på det varmeste. Kjempefornøyd med resultatet.
Fantastisk opplevelse hos Privatklinikken
Lege: Marcus Eriksson SkrevetJeg er utrolig fornøyd med min opplevelse hos Privatklinikken, som drives av et fantastisk ektepar – Marcus og Mette. De er rolige, profesjonelle og utrolig behagelige mennesker, og jeg følte meg ivaretatt fra første stund.
De tok seg tid til å svare på alle spørsmål, også utenom arbeidstid, og jeg fikk alltid raske og grundige svar på mail. Hele prosessen har vært sømløs og smertefri, og jeg følte meg trygg hele veien.
Implantatene ble valgt ut med utgangspunkt i min kropp og mine mål, og resultatet ble helt perfekt – både naturlig og i harmoni med resten av kroppen. Arrene er minimale, og jeg er så glad for at jeg valgte å gjøre dette. Det har styrket selvtilliten min og gjort en stor forskjell i hverdagen.
Jeg besøkte to andre klinikker før jeg tok avgjørelsen, men valget falt på Privatklinikken nettopp på grunn av menneskene, kompetansen og den trygge, personlige veiledningen jeg fikk. Det er tydelig at de virkelig bryr seg om pasientene sine.
Anbefales på det varmeste til alle som vurderer brystforstørrelse – du vil være i de beste hender!
Flott resultat
Lege: Marcus Eriksson Skrevet- Bare noen dråper til.
Dr Marcus er snart ferdig med behandlingen. Stemmen er rolig. Stemningen fin, fra radioen høres musikk. Jeg er på Privatklinikken. Føler meg trygg og spent. Blir resultatet av Botox og fillers som jeg håper?
Han gir meg et håndspeil. Det ser veldig bra ut!
De «sure» munnvikene og «sinnarynken» mellom øynene er borte. Rynkene ved øyesidene kraftig redusert. Tynne lepper er blitt fyldigere. Og linjene langs overleppen er forsvunnet. Klar for ny leppestift:)
Utseende er forynget. Ser mye mer våken ut. Resultatet er naturlig, jeg ser godt ut for å være en dame i slutten av 50-årene.
Jeg kan gå ut blant folk samme dag.
Han er en kunstner, Dr. Marcus!
Dette er tiden for å ta ekstra godt vare på seg selv. Og det føles fint å møte våren - med litt hjelp!
Takk Mette og Marcus!⭐️