Holtet Spesialisttannhelse AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kongsveien 94 1177 Oslo
Holtet Spesialisttannhelse AS holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Holtet Spesialisttannhelse AS

Over all forventning

Pris

Jeg skadet en tann og trengte hjelp på kort varsel og tannlegen stilte faktisk opp på fridagen sin. Bare det i seg selv sier mye. Han var rolig, behagelig og ga et veldig trygt inntrykk fra første stund. Hele behandlingen var helt smertefri, noe jeg sjelden opplever hos tannlege.

Vanligvis føler jeg at utstyret klemmer både lepper og tannkjøtt, og at man må gape så mye at kjeven nesten hopper ut av ledd. Her var det ingenting av det. Han jobbet utrolig skånsomt og effektivt, og det merkes at han virkelig kan det han driver med.

Alt i alt en veldig positiv opplevelse, selv om det startet med en tannskade. Anbefales på det varmeste

Trevliga personal!

Pris

Väldigt fint bemötande, lugn och trygg känsla hela tiden. Kunnig och vänlig personal. Går gärna tillbaka. Rekommenderas varmt!

Den bästa tandläkaren

Pris

Fick akut dra ut tanden när jag var på semester, bästa tandläkaren. Rekommenderar starkt. Bra bemötande och unikt arbete.

Beste behandlingen

Pris

Imøtekommende. Veldig flink og ryddig. Klinikken var ren. Har et godt smil og er veldig positiv. Anbefales på det sterkeste.

God og effektiv tannbehandling.

Pris

Hyggelig og svært kompetent tannlege som forklarer grundig på en lett og forståelig måte. Fikk sjekket for hull og fikk god forklaring av funn. God tannrens og fjerning av tannstein.