Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Måsøy kommune - Helsetjenesten
Ikkje å anbefale
Lege: Øystein Kippersund SkrevetHenger seg opp i sykmelding og brukte timene mine til å forklare hvordan ein sykemelding fungerte og vart opplevd som iritert/hissig, som resulterte i at eg fikk lite eller ingen hjelp, måtte hjelpe meg selv ved å kontakte diverse instanser, opplevdes som hissig, uten noen form for grunn. Som resulterte i at eg skiftet fast lege. Vill ikkje anbefale kippersund som fast lege.
Dårlig lege
Lege: Erik Edvard Prestgaard SkrevetJeg har hatt negative opplevelser med fastlege Erik. Kommunikasjonen har vært mangelfull og mine bekymringer har ofte blitt avvist. Ventetidene for å få time og svar på prøver har vært lange. Jeg har også opplevd dårlig oppfølging etter konsultasjoner. Jeg kan dessverre ikke anbefale Erik som fastlege.
Meget dyktig og profesjonell fastlege
Lege: Erik Edvard Prestgaard SkrevetLegen tar seg god tid og viser forståelse for pasientens livssituasjon og egne opplevelser av symptomer, samtidig som å veilede og være fagpersonen.