Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Drangedal legekontor
U r the best I Drangedal
Lege: Markus Johannes Eisinger SkrevetTusen takk vi
trenger leger som deg. Du er mild, høflig og respektfull overfor andre, og du er villig til å diskutere sykdommer med pasienter.
Forståelsesfull og engasjert
Lege: Lise Marita Moen SkrevetHar opplevd at hun har omsorg for pasienten, tar seg tid og setter seg inn i problemet. Har fått god hjelp og blitt tatt på alvor. Fått god oppfølging i min sykemeldingsperiode!
Lite forståelsesfull og nedlatende
Lege: Lise Marita Moen SkrevetHar hatt mye med Lise å gjøre, men har egentlig ikke fått noe hjelp.
Jeg har gjentatte ganger vært oppe å fortalt om mine problemer, som jeg har hatt i mange år. Hun er ikke interessert i å høre etter, eller å hjelpe til.
Hun fortalte meg om igjen og om igjen at det var psyken min (problemene mine er fysiske). Dette syntes jeg ble alt for dumt, og rett og slett nedlatende.
Hun begynner også på ulike utredninger, som du aldri får noe svar på og heller ikke noe oppfølging.
Hun fremstår som lite kunnskapsrik og useriøs. Styr unna!
Svært negativ oppførsel
Lege: Lise Marita Moen SkrevetEg kjørte ei mentalt syk dame / samboer til lise m. Etter laang ventetid kom lisa marita å sa eg bare kunne reise heim . Eg prøvde å spørre om litt av hvert men lise ville ikkje prate så eg ringte dama for å ordne og avklare div praktiske saker fordi ho måtte innlegges. Lise m skulle fks latt meg få prate med dama før innleggelse. Ho hadde fks husnøklene så lise m burde latt meg ordne slike praktiske ting istedet for å avvise meg og jage meg heim.
Useriøs
Lege: Lise Marita Moen SkrevetStenger kommunikasjon på helsenorge og ringer ikke pasienten når pasienten ber om det
Sliter med angst
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?