Siste vurderinger av behandlere ved Aukra Kommune Helse
Dyktig, empatisk og trygg
Lege: Ingvild Klokseth Nerbø SkrevetOpplever Ingvild som en tilstedeværende og kunnskapsrik lege som er genuint opptatt av pasienten. Anbefaler henne på det sterkeste.
Meget kunnskapsrik
Lege: Bjørn Otterlei SkrevetKunnskapsrik og hyggelig lege. Her blir du tatt på alvor og lyttet til. Henviser om det er behov for det.
Trygg - kunnskapsrik og menneskelig
Lege: Bjørn Otterlei SkrevetDen beste legen jeg har hatt!!! Tar meg på alvor- henviser videre om han er usikker. Skaper tillit ved å lytte
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Bjørn Otterlei SkrevetEngasjert, dyktig og hjelpsom lege. Veldig fornøyd og god erfaring.Tar i bruk alle hjelpemidler og tar meg på alvor.
Trygg, omtenksom, kunnskapsrik og utrolig dyktig på alle måter.
Lege: Bjørn Otterlei SkrevetDette er beste legen jeg noen gang har hatt. Han er ingen lege som jatter med pasienten, og en kan føle seg trygg på at han tar deg på alvor. Han har reddet livet mitt fordi han er grundig og prøver det han kan å finne ut hva som feiler en.
Han har ringt meg på kveldstid flere ganger for å høre hvordan det går med meg. Kjenner flere av pasientene hans han har gjort det samme med.
Han er uredd, og tørr å tale overleger og spesialister midt i mot hvis han mener de tar feil. Da i pasienten sitt favør.
Han er flink å henvise videre hvis han er i tvil selv.
Han tar seg god tid, og det gjør meg ingen ting å sitte å vente for å komme inn til han, for jeg vet han vil bruke god tid på meg også hvis det er behov for det.