Solli Klinikk

Kontakt

Telefonnummer63 94 85 5063 94 85 ...
Saggata 3 2053 Jessheim
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(55)
55 vurderinger
Tilgjengelighet
(42)
42 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(44)
44 vurderinger
Service
(42)
42 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Solli Klinikk

Trygg og god lege.

Lege: Tobias Douglas Hamza Dahlgren Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har fått fantastisk fin oppfølging.
Tar tak i mine problemer på en utmerket måte, til og med saker jeg ikke har ringt om men som han har plukket opp.

Mest dårlig opplevelse, dårlig til å lytte, usympatisk, kald

Lege: Aase Brit Hertzenberg Fæhn Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hatt Fæhn som fastlege siden jeg var barn, i dag som 30 åring tørr jeg endelig å bytte fastlege. Heldigvis har jeg vært lite syk i løpet av de årene jeg har hatt henne som fastlege. Jeg har oppsøkt henne kanskje 0-1 x i året.
Min opplevelse hos henne er ofte at hun ikke lytter på hva jeg har å si. Hun bestemmer hvor dårlig/bra jeg føler meg. Hun er bestemt i sine meninger og tar ikke mine i betrakning. Hun setter ofte ord i munnen på meg, derfor har jeg ofte dratt fra legekontoret og følt meg frustrert, fordi jeg føler meg ikke hørt.
Hun har samme kalde ansiktsløse ansiktsuttrykk de veldig få minuttene hun har meg inne på kontoret sitt. Det er samlebåndsfølelse, ingen hei, ingen hadet, ingen menneske å møte der.
Møte og behandling med pasienter bør ikke gå på hennes dagsform, slik det høres ut fra andres tilbakemeldinger. Jeg skulle ønske hun kunne møtt meg som jeg er i de situasjonene, istedenfor å skjære over alle en kam (som hypokondere/avhengige narkomane) og forhåndsbestemme seg en mening om meg som hun ikke kjenner.
Siste dråpen fikk begeret til å renne nå når hun over telefon på under 5 minutters "konsultasjon" betvilet symptomer og plager jeg hadde, og presterte med å si hvordan jeg "jo hørtes bedre ut nå". Etter at vi la på tlf følte jeg meg som mange andre ganger; frustrert, overkjørt, forhåndsdømt og såret. Jeg gikk gjennom den verste influensaen jeg noen sinne hadde opplevd i hele mitt liv, og det var bare en kald og usympatisk sliten lege som skulle få krysset meg av dagens oppgaveliste som ringte meg. Jeg bytter fastlege nå for å følge meg trygg neste gang det gjelder.
Hun har ikke mange år igjen som fastlege, og hun har forandret seg lite ila de nesten 20 år jeg har hatt henne som fastlege, så det er vel liten sjangs for at hun vil forandre seg stort siste tiden.

En god og varm person, og dyktig lege

Lege: Trine Berit Holth Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er kvinne +30år og har vært pasient hos Dr. Holth i snart 8 år. Dr Holth er omsorgsfull, lyttende, hyggelig og rolig. Hun tar seg god tid og skaper enorm trygghet- har aldri følt meg så sett av en lege før. Hun lytter, er grundig og genuint opptatt av jeg har det bra. Hun tar seg alltid god tid og spør alltid om det er noe annet etter at vi er ferdig med det jeg kom for.
Jeg har aldri vært borte i en bedre lege. Kjenner at jeg blir glad bare jeg tenker på henne faktisk!

Er en lege jeg absolutt vil anbefale.

Helt suveren

Lege: Aase Brit Hertzenberg Fæhn Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Åse er en flink lege som følger meg opp.bruk henne i noen år og jeg bytta lege i 6 mnd men valgte å flytte tilbake til Eidsvoll grunn Åse.

Flink lege

Lege: Lars Hansen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er fink og snill lege, tålmodig og ta alt på alvor. Han alltid viser interesse til pasienters behov.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.