Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solli Klinikk
Hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Torill Hammerstad SkrevetFøler meg vel tatt vare på. Hun er lydhør og prøver ikke å være «besserwisser». Sender raskt videre når hun ikke er sikker i sin sak.
En god og varm person, og dyktig lege
Lege: Trine Berit Holth SkrevetJeg er kvinne +30år og har vært pasient hos Dr. Holth i snart 8 år. Dr Holth er omsorgsfull, lyttende, hyggelig og rolig. Hun tar seg god tid og skaper enorm trygghet- har aldri følt meg så sett av en lege før. Hun lytter, er grundig og genuint opptatt av jeg har det bra. Hun tar seg alltid god tid og spør alltid om det er noe annet etter at vi er ferdig med det jeg kom for.
Jeg har aldri vært borte i en bedre lege. Kjenner at jeg blir glad bare jeg tenker på henne faktisk!
Er en lege jeg absolutt vil anbefale.
Vanskelig å få hjelp
Lege: Cecilie Elisabeth Dønnum SkrevetEr sjeldens hos legen, men de gangen jeg har vært henne har jeg bare fått beskjed om å fortsette med "hjemmebehandling" selv om det ikke har fungert. (Det er jo derfor jeg drar til legen). Det er lite hjelp å få, og hu sier hu ikke helt vet. Har spurt etter om hu da kan henvise meg til noen som kan hjelpe, men det er tydeligvis vanskelig. Fikk en turnuslege forrige gang, og har aldri fått så god hjelp som da. "Jeg vet ikke" er ikke godt nok når man er lege, og spesielt ikke hvis man ikke prøver å oppsøke hjelp hos noen andre kollegaer eller henviser til spesialist. Blir til at man kvier seg for å gå til legen, og sånn skal det ikke være.
Utrolig omsorgsfull lege
Lege: Cecilie Elisabeth Dønnum SkrevetDet er alltid hyggelig å komme til Dr. Dønnum. Min svigermor er pasient der og jeg drar dit jevnlig med henne. Dr. Dønnum tar seg god tid, og er genuint interessert i hvordan svigermor har det, i tillegg er hun veldig tålmodig og hjelpsom. Vi avtaler tid fra gang til gang, og utenom dette kan vi bestille time på nettet. Veldig enkelt og greit.
Ærlig og dyktig!
Lege: Trine Berit Holth SkrevetDr. Holth er dyktig, trivelig og tar alltid problemene mine på alvor. En empatisk og flink lege med rappe replikker og stor faglig innsikt!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?