Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tynset legekontor og helsestasjon
Kommunikativ sterk og faglig kompetent fastlege
Lege: Ove Ingebrigtsvoll Feragen SkrevetKompetent, seriøs og interessert i eget yrke og i egne pasienter. Fleksibel lege som vil forsøke å komme pasienten i møte. Lytter, sjekker at han oppfatter korrekt, skisserer forslag for videre oppfølging/behandling og forsikrer seg om at du som pasient er enig, eventuelt tilpasse. Kort ventetid. Blide folk i skranken når du henvender deg ved oppmøte og på telefon.
Tillitvekkende og grundig lege
Lege: Ove Ingebrigtsvoll Feragen SkrevetJeg har hatt ham som fastlege i 8 år og er veldig fornøyd. Han er tilstede og hører hva jeg har å si. Han sjekker og dobbeltsjekker dersom han er usikker og henviser videre dersom det er behov for det. Opplever ham som en meget trygg og god lege.
Vår familielege!
Lege: Marte Kvittum Tangen SkrevetAlle i familien har Marte! Vi er veldig fornøyde og føler oss godt ivaretatt. Marte er forståelsesfull og tar oss alltid på alvor! Vi får raskt svar på us og blir henvist videre om det er nødvendig! Vi føler oss veldig trygge m Marte som fast familielege!
Seriøs og artig type
Lege: Tor Halvor Bjørnstad-Tuveng SkrevetDenne unge mannen velger jeg å tro er en luring. Han virker å snappe opp det meste, dog han kan virke litt distre.
Han er imøtekommende og omgjengelig, timen kan være verdt penga kun for samtalens del. Han har vært veldig flink for meg, jeg fikk nylig en alvorlig diagnose som det trolig vil gå bra med takket være denne nysgjerrige mannen. Tusen takk. Legekontoret på Tynset mener jeg forøvrig er bygdas stolthet sammen med sykehuset. Takk for hjelpen!
Veldig fornøyd!
Lege: Tor Halvor Bjørnstad-Tuveng SkrevetBjørnstad er en fantastisk lege som tar seg tid til å lytte på deg og faktisk går inn for å gjøre deg bedre, i motsetning til mange andre eldre leger som bryr seg mer om seg selv og deres egen 'profesjonalitet'.
Bjørnstad gjør seg forstått og er alltid villig til å utforske dine symptomer, og hopper ikke til konklusjoner uten en grundig sjekk.
Jeg er kjempefornøyd med å ha ham som min fastlege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?