Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret i Øystre Slidre
Beste legen noensinne
Lege: Marit Tuv SkrevetHun er faglig dyktig og har god oversikt over og interesse for ny medisinsk kunnskap. Lytter, er løsningsorientert, og finner ut av mer til neste gang hvis det trengs.
Verdens beste fastlege
Lege: Marit Tuv SkrevetMarit er den beste legen jeg har hatt. Hun tar seg alltid tid til å lytte, og viser genuin omsorg og tilstedeværelse for pasientene sine. Hun kan være ganske rett på sak, noe jeg som pasient setter stor pris på. Marit har pågangsmot og gir seg ikke før hun har gjort det hun kan - hun står virkelig opp for meg som pasient. I det hele tatt en dyktig, varm, tillitsvekkende, kunnskapsrik og oppdatert lege! Anbefales på det sterkeste.
Dyktig lege
Lege: Eldbjørg Lie Bergheim SkrevetEldbjørg er den mest fantastiske legen, dyktig både i fag og medmeneskelighet.. Hun stiller opp og bryr seg om deg som person. Henviser deg videre eller tar en telefon om hun er usikker. Har sans for humor og er ett menneske som jobber både med hode og hjerte.
Det er jo enn grunn til att Eldbjørg alltid har fulle lister på fastlegelisten sin.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Tone Anita Kvien SkrevetTone Anita er en meget god lege. Tar seg tid med pasienten, mange spørsmål og gode utredninger.
Legen er så bra at hær er det ingenting som trenger å bli bedre.
Finner ingen punkter å klage på.
Knall lege!
Lege: Eldbjørg Lie Bergheim SkrevetDen desidert dyktigste legen jeg har hatt. Her blir du tatt alvorlig og fulgt nøye opp. Utrolig hyggelig og omsorgsfull