Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fitjar Legesenter
Ikkje for kronisk folk
Lege: Alina-Irina Bumbar SkrevetAlina er ein grei nok lege for dei fleste vil eg tru. Men hun er ikkje ein eg vil anbefale for folk med kroniske smerter eller skulte sykdommer som i mitt tilfelle.
Alina er grei nok for dei som har synlige skader. Verre for dei med mer skjulte problem og har ein meining om medisiner som lager problematik for sagt pasienter
Dyktig og omsorgsfull lege
Lege: Anne Lise Haukås SkrevetKunnskapsrik lege som har hjulpet meg med mine utfordringer og rettigheter i helsevesenet slik at mitt liv har blitt mye bedre. Har virkelig kjempet min sak og jeg føler meg veldig ivaretatt.
Evig takknemlig.
hyggelig lege
Lege: Jorid Fadnes SkrevetLegen lytter på meg som pasient. Jeg har fått hjelpen jeg har bedt om. Anbefaler henne!
Noe som er litt vrient er timebestilling per nett. Ofte sitter du lengre enn 1 time for å komme i kontakt med legekontor. Det burde ansettes resepsjonist!
Veldig trygg og god
Lege: Jorid Fadnes SkrevetAlle tiders lege som ser sin pasient. Føler meg meget trygg.Føler at hun alltid har god tid, lytter og jeg har blitt sendt til videre utredning til Haugesund for hudsykdom og til Stord for hjelp til fotseng grunnet diabetes .
Min fastlege.
Lege: Jorid Fadnes SkrevetLegen ser på meg og lytter. Legen tar god tid til meg, ja eg føler eg får den tid eg treng. Legen følger gott opp min sjukdom med å ta prøver eller til anndre spesialister. Det er bare opp til meg å følge annbefalingene. Eg får den info eg ber om.