Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ekeberg Legekontor
Super flink
Lege: Silje Elise Aas SkrevetSilje er en kjempe flink lege. Viser også medfølelser for pasient. Hun hører, og støtter. Føler man har en relasjon til henne. Gir også råd som en venn. Silje har hjulpet meg mye gjennom vanskelige tider og sykdom. Hun er et flott menneske.
En slik lege man kan ønske seg.
Lege: Jan Arne Holtz SkrevetEtter mitt første besøk hos Dr. Holtz i dag er jeg
trygg på å ha funnet den
beste fastlege for meg.
Jeg fikk opplysninger av stor interesse, jeg fikk presentere
hele min «agenda» som var mye. Svar på alt og henvisninger videre på det som trengtes.
Hilsen Takknemlig pasient.
Fantastisk!
Lege: Tina Charlotte Nordström Aker SkrevetDr. Aker er en helt fantastisk lege, og jeg føler meg rett og slett utrolig heldig som har fått henne som fastlege. Hun er faglig dyktig, og veldig løsningsorientert. Stiller opp med alt som trengs, undersøker det som er nødvendig, og følger deg opp løpende ved behov. Det er langt mellom sånne som henne, og jeg håper hun blir enda lenger i fastlegehjemmelen sin enn legene som gikk av med pensjon før henne! De nye unge legene har også sørget for oppussing av lokalene, noe som virkelig var tiltrengt. Eneste minuset ved legekontoret er at det er stor pågang, så med mindre det er helt akutt så må man bestille time minst 4 uker i forkant.
Dyktig og flink lege!
Lege: Jan Arne Holtz SkrevetVeldig fornøyd med ny fastlege etter 20 år hos Vattekar. Ble godt ivaretatt og følte meg hørt. Anbefales.
Flott!
Lege: Jan Arne Holtz SkrevetEffektiv og rett på sak! Tok meg seriøst og lyttet til mine problemer med nysgjerrighet! Akuratt dette jeg ønsker av min fastlege.