Logo for Psykologen i Oslo

Psykologen i Oslo

Logo for Psykologen i Oslo

Om

Med over 25 års erfaring som psykolog tilbyr Anne Selvik profesjonell hjelp for en rekke psykologiske utfordringer og psykiske lidelser. Hennes unike bakgrunn fra både USA og Norge, inkludert en doktorgrad i personlighetstesting, gjør henne til et trygt og kompetent valg.

Anne benytter flere effektive behandlingsmetoder for å skreddersy terapien til den enkelte klient:

Metakognitiv terapi (MKT), utviklet av Adrian Wells, hjelper klienter med å bryte negative tankemønstre og redusere grubling, ved å fokusere på hvordan vi forholder oss til tankene våre.

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), en metode utviklet av Francine Shapiro, brukes til å bearbeide vonde minner og traumer gjennom bilaterale stimuli som lys eller pulser. Denne evidensbaserte metoden hjelper med å redusere følelsesmessig intensitet knyttet til traumatiske opplevelser.

Affektbevissthetsintervjuet (ABI), utviklet av professor Jon Monsen, kartlegger klientens bevissthet om sentrale følelser og deres emosjonelle mønstre. Målet er å øke affektbevisstheten, tåle følelsene bedre og oppnå større vitalitet.

Klinikken ligger sentralt på Fridtjof Nansens plass 8, kun et steinkast fra Oslo Rådhus. Hos Anne står dine behov og din utvikling i fokus, med mål om å gi deg økt livskvalitet gjennom innsikt og endring.

Siste vurderinger av Psykologen i Oslo

Kunnskapsrik, trygg og profesjonell

Psykolog: Anne Selvik Skrevet

Anne er en fantastisk god psykolog som bruker kjente, gjennomtenkte og effektive metoder i sin behandling. Jeg har tidligere gått til andre psykologer, men Anne er i en klasse for seg. Hun stiller de riktige spørsmålene, vurderer din situasjon og dine behov nøye, og danner seg deretter et detaljert bilde av hvilken behandlingstype som er passende for akkurat deg. Aldri har jeg følt meg så bra og fått «ryddet opp» i eget følelsesliv og tanker slik som hos Anne. Hun er opptatt av at du får riktig behandling som faktisk fungerer, slik at du kan bruke de teknikkene og den «verktøykassen» du har fra hennes timer i hverdagen. Jeg kan derfor anbefale Anne på det sterkeste, for det er virkelig verdt investeringen av både tid og penger.

Meget erfaren og solid psykologspesialist

Psykolog: Anne Selvik Skrevet

Jeg har fått gleden av å oppleve hvordan en ordentlig god psykolog skal være; kunnskapsrik (forskningsbasert), effektiv, problemløsende, sympatisk og klok. Jeg har forsøkt andre psykologer tidligere, men Anne Selvik er i en klasse for seg selv. Jeg fikk henne anbefalt av en annen psykologspesialist med beskjed om at hun skulle være en av de aller beste, og jeg forstår nå hvorfor. Jeg kan komme inn i timer med henne hvor alt føles kaotisk og vanskelig, og hver eneste gang så rydder hun opp og jeg går ut som et nytt menneske. Får du time hos Anne Selvik er du heldig. For meg har hun betydd mer enn ord kan beskrive!