Siste vurderinger av behandlere ved Stallbakken Legesenter DA
Beste fastlegen
Lege: Kathrine Hovland SkrevetHar aldri vært misfornøyd! Dette er en lege som står på, viser omsorg og alltid følger opp når det trengs.
Fantastisk
Lege: Kathrine Hovland SkrevetHun er fantastisk, jeg kan ikke få fullrost henne. Har gått hos henne i 10 år og hun er alltid like hyggelig og tar veldig god vare på meg i alle tilfeller. Hun svarer fort på meldinger og gjør virkelig alt for meg.
Fantastisk
Lege: Andrea Kvam SkrevetSå fornøyd med den nye fastlegen. Tar deg seriøst, blid, hyggelig og medmenneskelig. Tar seg tid til å lytte, snakker så pasienten forstår.
Fantastisk hyggelig, flink og omsorgsfull lege
Lege: Kathrine Hovland SkrevetJeg har gått hos dr. Hovland i flere år, og har bare godt å si om henne. Den beste fastlegen jeg har hatt!
Man får raskt svar på meldinger, raskt time og blir behandlet omsorgsfullt og profesjonelt.
Dyktig lege
Lege: Torunn Larsgaard Austlid SkrevetEr genuint interessert. Følger opp. Forklarer og viser at hun vet hva hun snakker om - kan faget sitt. Henviser videre når det trengs grundigere utredning. Er tilstede i timen og tar seg god tid. Anbefales på det varmeste. Har hatt flere fastleger og vil si Torunn er den som imponerer.