Kathrine Hovland
Hadde et veldig godt møte med Kathrine - hun lytter, viser forståelse og er løsningsorientert. Hun gjør det heller ikke vanskelig for deg å være ærlig, og gir deg rom for å uttrykke hvordan du har det. Jeg kviet meg for å dra til legen, da jeg forventet den sedvanlige "kom igjen om 3 dager", men Kathrine var veldig lydhør og forsto raskt at mine problemer var alvorlige nok til å få en sykemelding og oppfølging. Videre ga hun meg rom til å snakke om flere andre plager som man vanligvis må bestille ny time for. Jeg gir henne mine aller beste skussmål. Anbefales!
Familien har brukt Kathrine som fastlege i mange år og kunne ikke fått en bedre lege. Hun responderer raskt på meldinger, gir god oppfølging, ofte utenfor arbeidstid. Med et barn med spesielle behov er dette en kjærkommen "service". Terningkast 6!
Fantastisk lege for både meg og barna. Kunnskapsrik, snill og god, behagelig, enkel å snakke med, responsiv, blir alltid tatt på alvor!
Hun er den beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Hun gir deg tid, lytter, tar deg på alvor og er veldig hyggelig. Føler aldri at man er til besvær. Fikk en påminnelse på det da jeg forleden - i ferietid - kom til en annen lege.
Har aldri vært misfornøyd! Dette er en lege som står på, viser omsorg og alltid følger opp når det trengs.