Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Krossen Legekontor AS
Empatisk og tillitsfull
Lege: Øystein Jektnes Balle SkrevetEmpatisk, tillitsfull og dyktig lege med god humor og glimt i øye. Jeg går alltid oppløfta og letta ut døra etter legetimen. Han er reflektert og har gode grunner til at ikke alle undersøkelser eller tester blir gjennomført etter mitt ønske, men gir god medisinsk forklaring på hvorfor en eventuelt ikke skal gjennomføre videre tiltak på nåværende tidspunkt og hvorfor vi har tid til å vente.
Det er så godt at han er tydelig og setter grenser for hva som er best for meg akkurat der jeg er i min situasjon. Han gir en trygghet i situasjonen som gjør at jeg kjenner på ro og mestring på samme tid. En unik lege med usedvanlig herlig humor som jeg virkelig verdsetter og det gjør så godt når en av og til kan le litt i lag.
I tillegg er helsepersonellet på Krossen helt fantastiske, imøtekommende, smilende og alltid så hyggelige uansett hvor travelt det måtte være. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd.
Kunnskapsrik og flink
Lege: Lawend Mohamad SkrevetHyggelig lege som tar deg på alvor, lytter til deg og får deg til å føle deg sett og forstått. Kunnskapsrik og forklarer på en forståelig måte enn hva jeg tidligere har vært borti.
Trygg og tillitsvekkende lege
Lege: Øystein Jektnes Balle SkrevetØystein er en skikkelig trygg og stødig lege. Han er en jeg virkelig stoler på, og kanskje spesielt fordi han tåler fint om jeg er uenig eller usikker på noe. Føler meg hørt og respektert hele tiden selv om han kan mene jeg tar feil, og til og med en gang jeg opplevde en litt ubehagelig misforståelse så var det ingen problem å ta opp neste gang. Ikke alle takler noe som kunne ha blitt oppfattet som kritikk, det vitner om en trygghet i egen rolle. Åpen for mitt perspektiv. Liker at han kan bruke humor, og samtidig være tydelig. Han er definitivt ikke en som jatter med.
Jeg opplever han som faglig flink, og veldig effektiv på en merkelig måte. Han har en evne til å fremstå som at han har all tid i verden (tar seg god tid, stresser ikke, aldri følt meg kastet på dør), samtidig som ting skjer fort og plutselig er vi ferdig.
God med barn!
Som regel en del venting, men den prisen ønsker jeg å betale. En gang er det jeg som trenger og får litt ekstra tid, en annen gang er det deg, og da kan jeg godt vente og stoler på at det var nødvendig.
Flink og tillitsfull lege
Lege: Lawend Mohamad SkrevetOpplever han som flink både på ulike ting rettet mot somatikk og psykisk helse. Har med meg vært spesielt flink til å følge opp min psykiske helse. Han tar meg på alvor når jeg kommer med ulike ting. Kommuniserer godt.
Vil påpeke at hvis det handler om å få time av helsesekretærer ang psykisk helse (spesielt akutt time) kan det være vanskelig å få time til å komme inn, de ber deg da heller om å bli satt opp til vanlig time, eller kontakte legevakt. Dette er noe jeg har tatt opp med fastlegen, og noe som han sa skulle bli tatt videre uten at det har hatt noe effekt.
Dyktig, trygg, med god formidlingsevne
Lege: Øystein Jektnes Balle SkrevetDyktig, kunnskapsrik og ein god samtalepartner. Flink til å formidle kunnskap på ein forståelig måte. Føler meg sett og ivaretatt. Opplever ro, trygghet og god tid under konsultasjonene. Har en fin humor som jeg setter pris på. God service på hele Krossen Legekontor
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?