Krossen Legekontor AS

Kleppelundsveien 15 4352 Kleppe

Siste vurderinger av behandlere ved Krossen Legekontor AS

Flink og tillitsfull lege

Lege: Lawend Mohamad Skrevet

Opplever han som flink både på ulike ting rettet mot somatikk og psykisk helse. Har med meg vært spesielt flink til å følge opp min psykiske helse. Han tar meg på alvor når jeg kommer med ulike ting. Kommuniserer godt.

Vil påpeke at hvis det handler om å få time av helsesekretærer ang psykisk helse (spesielt akutt time) kan det være vanskelig å få time til å komme inn, de ber deg da heller om å bli satt opp til vanlig time, eller kontakte legevakt. Dette er noe jeg har tatt opp med fastlegen, og noe som han sa skulle bli tatt videre uten at det har hatt noe effekt.

Dyktig, trygg, med god formidlingsevne

Lege: Øystein Jektnes Balle Skrevet

Dyktig, kunnskapsrik og ein god samtalepartner. Flink til å formidle kunnskap på ein forståelig måte. Føler meg sett og ivaretatt. Opplever ro, trygghet og god tid under konsultasjonene. Har en fin humor som jeg setter pris på. God service på hele Krossen Legekontor

Dårlig på psykisk helse!

Lege: Lawend Mohamad Skrevet

Opplever denne legen som sløv, følger ikke opp pasientene sine. Kommer aldri noen vei uansett hva vi er inne hos han for.
Og opplever at hans holdning til meg snudde rimelig kjapt etter det ble snakket om psykisk helse… så ikke rett lege dersom du sliter litt med psyken!

Han brukes utrolig lite tid på timen også..

Svært dyktig fastlege

Lege: Lawend Mohamad Skrevet

Har fått veldig god hjelp. Han er god på kommunikasjon og til å se pasienten. Han er tydelig og direkte, det liker jeg. Han er presis, jeg kommer ofte inn til time før tiden. Han følger opp ting fra forrige time. Han er veldig lett å komme i kontakt med. Svarer raskt om man har viktige spørsmål og skriver til han på Helse-Norge.

God kommunikasjon og en dyktig lege

Lege: Lawend Mohamad Skrevet

En vennlig lege som er villig til å lytte til pasienten, undersøker grundig, er effektiv og ikke bagatelliserer smerten jeg lider av. Kommunikasjonen er også veldig god og komfortabel under konsultasjonen, også med barna. Veldig fornøyd!