Åge Tormod Johansen
Grei lege å ha hvis man ikke har kroniske eller alvorlige sykdommer. Bagatelliserer sykdommer og tar deg ikke alvorlig som pasient. Anbefales ikke.
Vennlig, lyttende, og får deg til å føle deg både sett og hørt. Spør om det er noe du lurer på, forklarer godt hvis det er noe man ikke forstår. Finner alternativer der det trengs! Fantastisk med barn!
Han ser hele mennesket og inkluderer meg som pasient i sine vurderinger av behandling.
Han opptrer med stor ro og interesse for pasienten. Han er flink til å lytte og å sette seg inn i situasjonen. Flink (ydmyk nok) til å skaffe kunnskap/råd fra andre hvis han føler at han trenger det (f.eks. arb.kolleger). Slenger ikke ut sykemeldinger og medisner med lett hånd, men er løsningsorientert og tenker forbyggende. Legekontoret i sin helhet gir inntrykk av et godt miljø med kolleger som trives. Ringer alltid tilbake samme dag hvis du prøver å nå han, ved akkutt kommer man gjennom med det samme.
Han er alltid blid, imøtekommende, lyttende, engasjert og interessert i deg. Han tar seg tid til å snakke med deg, viser medfølelse. Han husker hva du fortalte han for flere år siden. Han bytter jeg aldri ut, for bedre lege finnes ei .......