Øyvind Larseng

Lilletorget legekontor (Sarpsborg)
Mann, 43 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2009)

Ledige plasser

0 av 520
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

27 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Øyvind Larseng er en av 53 fastleger i Sarpsborg

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(14)
14 vurderinger
Tilgjengelighet
(10)
10 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(12)
12 vurderinger
Service
(7)
7 vurderinger

Siste vurderinger av Øyvind Larseng

Har han ikke slutta da?

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

På siste et og et halvt året har det vært bare vikarer hær. Og da jeg snakka med de i resepsjonen forsto jeg det som han hadde slutta. Merkelig at det da står åpent som valg av fastlege...

Bra lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Larseng som lege siden han begynte på sydsiden legesenter. Ved første møtet så undersøkte han meg veldig grundig og jeg fikk en følelse om at han brydde seg om meg som pasient. I ettertid så mener jeg han har vært en veldig grundig og fin lege, som har hørt på hva jeg har sagt også. Det er tross alt jeg som kjenner på kroppen hvilke ubehag jeg har. Syntes han er en veldig behagelig lege. Håper å kunne ha ham i mange år fremover..

Kjempe fornøyd :D

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lenge har jeg gått fra lege til lege etter en flink og engasjert og ikke minst tillitsfull lege, etter jeg mistet første legen jeg hadde grunnet sykdom, var det ikke lett å finne en lege som var like flink som han. De legene jeg har vært hos har blandt annet ikke vist interesse, siste legen jeg hadde før Larseng gadd ikke en gang undersøke skaden i anklen jeg fikk etter jeg ramlet. Da jeg bytta til Larseng undersøkte han anklen med en gang og hjelp meg som en ordentlig lege skal gjøre. Hyggelig og snill og lett å snakke med og ikke minst lytter!:)

Dårlig!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har du psykiske plager, eks depresjon, angst osv så er denne legen helt uegnet til dette. Lite hyggelig lege å komme til. Tar ikke pasienter på alvor med mindre du har SYNLIGE plager!

Vurder nøye før du velger

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Byttet fastlege etter mange år fordi det gikk for treigt. Fant Larseng, ung og dynamisk (håpet jeg). Første inntrykk greit, går fint når du skal ha resept på hostesaft ol. Første mistanke kom når jeg bad om hjelp til min svært syke kone som ennå ikke hadde krav på fastlege, hvor jeg kun bad om råd. Der var det blankt nei. Gikk så til kvinnelig kollega på samme legesenter, blankt nei der også (hun har nå god hjelp av kommunelegen).
Så trengte jeg dokumentasjon på min utviklende sykdom til det offentlige. Første gang tok det svært lang tid å lage dokumentet. Først etter diverse purringer, ble det fart i sakene. Så, noen måneder senere trenger jeg ytterligere dokumentasjon. Jeg har sendt han brev på min sykdomshistorie + journal fra forrige lege, slik at han skulle ha et bredere grunnlag for å utstede etterspurte dokumentasjon. Etter noen uker, sender han dokumentasjon. Den er mangelfull og feil. Må på nytt be om dokumentasjon. Sender mail og ringer han for å be han ringe meg, flere ganger. Det offentlige må også flere ganger purre. Ber om bekreftelse på mail at han har mottatt mailen. Intet skjer og jeg ringer og ringer hans sekretær som sier at han kommer til å ringe meg. Hører intet, og ringer igjen. Etter uker og måneder, sender han meg brev om at han trenger spesialistuttalelse og om jeg vil, kan jeg bestille time hos han. Da det nå har gått så lang tid, ringer jeg for å bestille time. Første ledige er om 2 uker. Jeg sier det er for sent (er på sykehus da) og ber hun om å høre med legen om de ikke kan få meg inn innen et par dager (har tross alt forsøkt å få han i tale i måneder). Hører intet og har nå valgt å bytte lege.
Er dette hevn fra min side? Langt ifra. Dette er en advarsel til dere som, før eller siden, trenger mer enn resept på hostesaft. Nå har dere muligheten til å velge selv. For meg er det ufattelig at slike mennesker, som er der for å HJELPE sine pasienter, og som faktisk er vår arbeidstaker, har mage til å behandle sin oppdragsgiver og pasient slik. Når man er syk og trenger hjelp, har man krav på et minste forsøk på hjelp.
Jeg antar at også legekollegaer leser denne listen og at de også tar til seg at de faktisk er der for å hjelpe de som er kommet i nød og at man som lege kanskje enkelte ganger ser at det er nødvendig å ikke kun opptre som en robot?