Stein Jarle Pedersen
Etter å ha hatt han som fastlege i over to år, har jeg nå tilslutt tatt motet til meg og byttet lege. Jeg ble ikke tatt på alvor hos han, og opplevde tidvis at han nærmest satt og lo av meg når jeg fortalte om plagene mine. Brukte veldig kort tid på meg når jeg var inne hos han og fikk i det hele tatt svært lite, om i det hele tatt noe, hjelp hos han. Nå er jeg glad for at jeg har fått en lege som forstår meg, og som gidder å bruke litt mer enn maks. 3 minutter på en legekonsultasjon.
Selv om vi ikke alltid er enige, er jeg så veldig godt fornøyd med legen. Snakker tydelig og forståelig, lytter. Et rolig og behagelig vesen, trygghet.
Litt vanskelig å få tak i til tider, men kan ikke klandres.
Topp karakter!!
Han vet hva han holder på med, og tar seg god tid til å snakke med meg, blid og hyggelig, lett å snakke med. har fått mye god hjelp av denne legen.
Fikk en vemmelig opplevelse av å gå til denne legen. Fikk følelsen av at han lever helt i sin egen verden og har svært lite bakkekontakt. Vanskelig å kommunisere med og gir svært vage beskjeder. Tror ikke han vet helt hva han holder på med selv.
Jeg ble behandlet på en elendig måte av denne legen. Fikk inntrykk at han var mer interessert i at jeg skulle komme tilbake slik at han kunne tjene penger på meg, enn det han var i å få meg frisk. Jeg fikk absolutt ingen hjelp hos Stein jarle pedersen.